Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhtarlar İŞKUR Müdürü Barata'yı Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 28.03.2018 - 17:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Muhtarlar İŞKUR Müdürü Barata'yı Ziyaret Etti

İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve Muhtarlardan oluşan heyeti makamında ağırladı.
  İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Muhtarlar Derneği Başkanı ile Nevşehir Merkez ve İlçelerinden gelen muhtarlardan oluşan bir heyet Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata’ya istişare ziyareti gerçekleştirdi.   Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Barata, İŞKUR olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarla işbirliği halinde olacaklarını belirterek, muhtarların büyük gönül hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara vermiş olduğu değere dikkat çeken Barata, “Hizmetin doğru noktaya ulaştırılması konusunda muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla yöneticiler arasında köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimizdir. Mahallelerde, sokaklarda hangi hizmete ihtiyaç duyuluyorsa, hangi vatandaşımızın ne sıkıntısı varsa bunu en iyi muhtarlarımız biliyor. Bizde İŞKUR olarak gerek belediyelerimiz, gerek il özel idaremiz, gerekse muhtarlarımızla işbirliği halinde toplum yararına programlar düzenliyoruz. Hepimizin amacı hem Nevşehir’i hem de Ülkemizi daha da ileriye taşıyarak, işsizliği azaltıp, refahı artırmaktır. Bunun için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Muhtarlar Derneği Başkanı ile Nevşehir Merkez ve İlçelerinden gelen muhtarlardan oluşan bir heyet Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata’ya istişare ziyareti gerçekleştirdi.   Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Barata, İŞKUR olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarla işbirliği halinde olacaklarını belirterek, muhtarların büyük gönül hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara vermiş olduğu değere dikkat çeken Barata, “Hizmetin doğru noktaya ulaştırılması konusunda muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla yöneticiler arasında köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimizdir. Mahallelerde, sokaklarda hangi hizmete ihtiyaç duyuluyorsa, hangi vatandaşımızın ne sıkıntısı varsa bunu en iyi muhtarlarımız biliyor. Bizde İŞKUR olarak gerek belediyelerimiz, gerek il özel idaremiz, gerekse muhtarlarımızla işbirliği halinde toplum yararına programlar düzenliyoruz. Hepimizin amacı hem Nevşehir’i hem de Ülkemizi daha da ileriye taşıyarak, işsizliği azaltıp, refahı artırmaktır. Bunun için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve Muhtarlardan oluşan heyeti makamında ağırladı.

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Muhtarlar Derneği Başkanı ile Nevşehir Merkez ve İlçelerinden gelen muhtarlardan oluşan bir heyet Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata’ya istişare ziyareti gerçekleştirdi.

 

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Barata, İŞKUR olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarla işbirliği halinde olacaklarını belirterek, muhtarların büyük gönül hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara vermiş olduğu değere dikkat çeken Barata, “Hizmetin doğru noktaya ulaştırılması konusunda muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla yöneticiler arasında köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimizdir. Mahallelerde, sokaklarda hangi hizmete ihtiyaç duyuluyorsa, hangi vatandaşımızın ne sıkıntısı varsa bunu en iyi muhtarlarımız biliyor. Bizde İŞKUR olarak gerek belediyelerimiz, gerek il özel idaremiz, gerekse muhtarlarımızla işbirliği halinde toplum yararına programlar düzenliyoruz. Hepimizin amacı hem Nevşehir’i hem de Ülkemizi daha da ileriye taşıyarak, işsizliği azaltıp, refahı artırmaktır. Bunun için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Muhtarlar Derneği Başkanı ile Nevşehir Merkez ve İlçelerinden gelen muhtarlardan oluşan bir heyet Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata’ya istişare ziyareti gerçekleştirdi.

 

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Barata, İŞKUR olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarla işbirliği halinde olacaklarını belirterek, muhtarların büyük gönül hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara vermiş olduğu değere dikkat çeken Barata, “Hizmetin doğru noktaya ulaştırılması konusunda muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla yöneticiler arasında köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimizdir. Mahallelerde, sokaklarda hangi hizmete ihtiyaç duyuluyorsa, hangi vatandaşımızın ne sıkıntısı varsa bunu en iyi muhtarlarımız biliyor. Bizde İŞKUR olarak gerek belediyelerimiz, gerek il özel idaremiz, gerekse muhtarlarımızla işbirliği halinde toplum yararına programlar düzenliyoruz. Hepimizin amacı hem Nevşehir’i hem de Ülkemizi daha da ileriye taşıyarak, işsizliği azaltıp, refahı artırmaktır. Bunun için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.