Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mustafa Çalışkan İlkokulunda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

EĞİTİM 07.05.2018 - 07:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mustafa Çalışkan İlkokulunda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Nevşehir Mustafa Çalışkan İlkokulunda eğitim gören 4/A Sınıf öğrencileri için mezuniyet yemeği düzenlendi.
  Nevşehir Tabipler Konağı İkizler Kafede gerçekleştirilen mezuniyet yemeğine, Okul Müdürü Mehmet Hameş, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. İkizler Kafenin restaurant bölümü mezuniyet yemeği için özel olarak düzenlendi. Sanatçılar Turgay Kozan – Doğukan Kaya tarafından seslendirilen birbirinden güzel parçalar eşliğinde hoş bir atmosferde yenen akşam yemeğinin ardından, öğretmenler ve öğrenciler tarafından hep beraber coşkuyla kesilen mezuniyet pastası ile bu özel akşam tatlandırıldı. Yemeğin ardından Kafenin bahçesinde birbirinden hareketli parçalar eşliğinde gönüllerince eğlenen çiçeği burnundaki ortaokul öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle mutluluklarını paylaştılar.   Mezuniyet yemeğinin düzenlendiği mekân olan Nevşehir Tabipler Konağı İkizler Kafe sahibi Daniye Taşkın, öğrencilere başarı dileğinde bulundu. Taşkın, doğayla iç içe tasarlanan konsepti ile misafirlerine görsel bir şölen yaşattıklarını ifade ederek, İkizler Kafe’nin sabah kahvaltısı - öğlen ve akşam yemekleri, seminerler, doğum günü, kokteyl, mezuniyet geceleri vb. her türlü organizasyonlar için rahatlıkla tercih edilebileceğini belirtti.
Nevşehir Mustafa Çalışkan İlkokulunda eğitim gören 4/A Sınıf öğrencileri için mezuniyet yemeği düzenlendi.

 

Nevşehir Tabipler Konağı İkizler Kafede gerçekleştirilen mezuniyet yemeğine, Okul Müdürü Mehmet Hameş, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. İkizler Kafenin restaurant bölümü mezuniyet yemeği için özel olarak düzenlendi. Sanatçılar Turgay Kozan – Doğukan Kaya tarafından seslendirilen birbirinden güzel parçalar eşliğinde hoş bir atmosferde yenen akşam yemeğinin ardından, öğretmenler ve öğrenciler tarafından hep beraber coşkuyla kesilen mezuniyet pastası ile bu özel akşam tatlandırıldı. Yemeğin ardından Kafenin bahçesinde birbirinden hareketli parçalar eşliğinde gönüllerince eğlenen çiçeği burnundaki ortaokul öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle mutluluklarını paylaştılar.

 

Mezuniyet yemeğinin düzenlendiği mekân olan Nevşehir Tabipler Konağı İkizler Kafe sahibi Daniye Taşkın, öğrencilere başarı dileğinde bulundu. Taşkın, doğayla iç içe tasarlanan konsepti ile misafirlerine görsel bir şölen yaşattıklarını ifade ederek, İkizler Kafe’nin sabah kahvaltısı - öğlen ve akşam yemekleri, seminerler, doğum günü, kokteyl, mezuniyet geceleri vb. her türlü organizasyonlar için rahatlıkla tercih edilebileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.