Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mustafa Kılıç, Ürgüp Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı

SİYASET 09.11.2018 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mustafa Kılıç, Ürgüp Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Partiden Ürgüp Belediye Başkanlığı için Ak Parti Ürgüp Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kılıç aday adaylık başvurusunda bulundu.
  Kılıç, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı'na giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mustafa Kılıç’ın başvurusunu AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer kabul etti, alırken hayırlara vesile olmasını temenni etti.   Kılıç’ınaday adaylığı başvurusunu kabul eden AK Parti Ürgüp  İlçe Başkanı Ali Özer  ise “Ak Parti olarak 31 Martta Yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde  Mustafa Kılıç’ın Aday adaylığı müracaatını almış bulunuyoruz bu vesileyle Aday adayı arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruz, Ürgüp için inşallah hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunuyoruz” diye konuştu.
AK Partiden Ürgüp Belediye Başkanlığı için Ak Parti Ürgüp Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kılıç aday adaylık başvurusunda bulundu.

 

Kılıç, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı'na giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mustafa Kılıç’ın başvurusunu AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer kabul etti, alırken hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

Kılıç’ınaday adaylığı başvurusunu kabul eden AK Parti Ürgüp  İlçe Başkanı Ali Özer  ise “Ak Parti olarak 31 Martta Yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde  Mustafa Kılıç’ın Aday adaylığı müracaatını almış bulunuyoruz bu vesileyle Aday adayı arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruz, Ürgüp için inşallah hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunuyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.