MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mustafa Uğur, Türk Eğitim Sen Sitesini Kapatıp Öyle Gitti

NEVŞEHİR 18.11.2017 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mustafa Uğur, Türk Eğitim Sen Sitesini Kapatıp Öyle Gitti

Nevşehir’de bir takım basın mensuplarına sipariş üzeri haber yaptırarak kurumsal bir kimlik bıraktığını açıklayan Mustafa Uğur, Türk Eğitim Sen’e ait olan internet sitesini de kapatıp gitti.
  Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı seçimini kaybeden ve ardından bir poşet ile aldıkları Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığını kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını bir takım basın mensuplarına sipariş ile haber yaptıran Mustafa Uğur seçimi kaybetmesinin ardından Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığına ait olan internet sitesini ve domain adresini de alarak gitti.   Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç , “Yoğun bir şekilde üyelerimiz ve Nevşehir kamuoyu tarafından Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin internet sitesine niçin girilmediği sorulmaktadır. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı bizde internet sitemize ve içeriğine ulaşamamaktayız. Kısa bir süre içinde yeni internet sitemiz www.tesnevsehir.org yayın hayatına başlayarak sizlerin hizmetinde olacaktır. Ayrıca Sms sistemimizin çalışması için telefon numaraları Sms sistemine yüklenmektedir. Kısa zaman içerisinde tüm eksiklikler giderilecek kurumsal kimliğimiz ön plana çıkartılacaktır” ifadelerine yer verdi. 
Nevşehir’de bir takım basın mensuplarına sipariş üzeri haber yaptırarak kurumsal bir kimlik bıraktığını açıklayan Mustafa Uğur, Türk Eğitim Sen’e ait olan internet sitesini de kapatıp gitti.

 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı seçimini kaybeden ve ardından bir poşet ile aldıkları Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığını kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını bir takım basın mensuplarına sipariş ile haber yaptıran Mustafa Uğur seçimi kaybetmesinin ardından Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığına ait olan internet sitesini ve domain adresini de alarak gitti.

 

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç , “Yoğun bir şekilde üyelerimiz ve Nevşehir kamuoyu tarafından Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin internet sitesine niçin girilmediği sorulmaktadır. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı bizde internet sitemize ve içeriğine ulaşamamaktayız. Kısa bir süre içinde yeni internet sitemiz www.tesnevsehir.org yayın hayatına başlayarak sizlerin hizmetinde olacaktır. Ayrıca Sms sistemimizin çalışması için telefon numaraları Sms sistemine yüklenmektedir. Kısa zaman içerisinde tüm eksiklikler giderilecek kurumsal kimliğimiz ön plana çıkartılacaktır” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.