Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mustafa Yıldızdoğan,6 Ağustos’da Nevşehirlilerle Buluşuyor

NEVŞEHİR 03.08.2016 - 14:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mustafa Yıldızdoğan,6 Ağustos’da Nevşehirlilerle Buluşuyor

Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos’da Nevşehirlilerle Buluşuyor
Türk Halk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Diriliş Meydanı’nda gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti’ ne katılarak konser verecek.       15 Temmuz 2016 Cuma günü yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Diriliş Meydanında Demokrasi Nöbetine katılan vatandaşlarla buluşacak Dillerden düşmeyen ‘TÜRKİYEM’ isimli türkünün de arasında bulunduğu eserlerini seslendirecek olan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ’ın konseri , 6 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 21:00’ de Diriliş Meydanı’nda başlayacak.  
Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos’da Nevşehirlilerle Buluşuyor

Türk Halk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Diriliş Meydanı’nda gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti’ ne katılarak konser verecek.

 

 

 

15 Temmuz 2016 Cuma günü yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Diriliş Meydanında Demokrasi Nöbetine katılan vatandaşlarla buluşacak Dillerden düşmeyen ‘TÜRKİYEM’ isimli türkünün de arasında bulunduğu eserlerini seslendirecek olan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ’ın konseri , 6 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 21:00’ de Diriliş Meydanı’nda başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.