Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Müze ve Ören yerlerine zam!

TURİZM 09.07.2019 - 16:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Müze ve Ören yerlerine zam!

2018'in Ekim ayında müze ücretlerine yapılan yüzde 50 zammın üzerinden bir yıl geçmeden müze ve müzekart ücretlerine 15 Temmuz 2019'dan itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. İşte yeni ücretler.
  Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM) müzeler, müze haline getirilmiş tarihi binalar ve düzenlenmiş örenyerlerini ziyaret edeceklerden; 15 Temmuz 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere alınacak yeni giriş ücretleri alınacağı belirtildi.   İşte Kapadokya’da müze ve ören yerlerine giriş ücretleri   Göreme Açık Hava Müzesi: 54 TL   Derinkuyu Yeraltı şehri: 42 TL   Kaymaklı Yeraltı şehir: 42 TL   Karanlık Kilise (Göreme) : 18 TL   Özkonak Yeraltı şehri: 18 TL   Zelve-Paşabağları: 18 TL (1 Eylül tarihinden itibaren)   Mazı yeraltı şehri: 12 TL   Nevşehir El Nazar Kilisesi: 7 TL   Gülşehir St jean Kilisesi: 7 TL
2018'in Ekim ayında müze ücretlerine yapılan yüzde 50 zammın üzerinden bir yıl geçmeden müze ve müzekart ücretlerine 15 Temmuz 2019'dan itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. İşte yeni ücretler.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM) müzeler, müze haline getirilmiş tarihi binalar ve düzenlenmiş örenyerlerini ziyaret edeceklerden; 15 Temmuz 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere alınacak yeni giriş ücretleri alınacağı belirtildi.

 

İşte Kapadokya’da müze ve ören yerlerine giriş ücretleri

 

Göreme Açık Hava Müzesi: 54 TL

 

Derinkuyu Yeraltı şehri: 42 TL

 

Kaymaklı Yeraltı şehir: 42 TL

 

Karanlık Kilise (Göreme) : 18 TL

 

Özkonak Yeraltı şehri: 18 TL

 

Zelve-Paşabağları: 18 TL (1 Eylül tarihinden itibaren)

 

Mazı yeraltı şehri: 12 TL

 

Nevşehir El Nazar Kilisesi: 7 TL

 

Gülşehir St jean Kilisesi: 7 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.