Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NÖGED, Çocuklara Karne Hediyesi Verdi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2015 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NÖGED, Çocuklara Karne Hediyesi Verdi

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın karne hediyeleri Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) tarafından takdim edildi. 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim dönemi 1. dönem karne dağıtımında çocukların sevincine destek veren Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği(NÖGED) 400 adet kitabı 30 Ağustos İlkokulunda öğrenim görmekte olan öğrencilere hediye ederek onların başarılarına destek oldu. Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın yaptığı açıklamada; dünyanın en güzel çiçekleri çocuklarımızın gelişmelerinde, başarılı olmalarında onları desteklemenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Taşğın, bu sosyal projemizde bizlerden emeğini ve desteğini esirgemeyen “bir kitap bir insan” diyen, yetiştirme yurdundan hukuk fakültesine giderek bir başarı öyküsünü Amerika’da perçinleyen ve bütün bunları bir kitaba dökerek bilginin velhasılı kitabın ne kadar önemli olduğunu bütün topluma takdim eden bu başarının canlı tanığı Avukat Hüsnü Güneş beyefendiye, bu gün bu hediyemizi alırken heyecan ve sevinçlerini hesapsızca ve bütün masumiyetleri ile dışa vuran dünyanın en güzel ve en kıymetli cevherleri adına teşekkür ederim dedi.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın karne hediyeleri Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) tarafından takdim edildi. 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim dönemi 1. dönem karne dağıtımında çocukların sevincine destek veren Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği(NÖGED) 400 adet kitabı 30 Ağustos İlkokulunda öğrenim görmekte olan öğrencilere hediye ederek onların başarılarına destek oldu. Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın yaptığı açıklamada; dünyanın en güzel çiçekleri çocuklarımızın gelişmelerinde, başarılı olmalarında onları desteklemenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
Taşğın, bu sosyal projemizde bizlerden emeğini ve desteğini esirgemeyen “bir kitap bir insan” diyen, yetiştirme yurdundan hukuk fakültesine giderek bir başarı öyküsünü Amerika’da perçinleyen ve bütün bunları bir kitaba dökerek bilginin velhasılı kitabın ne kadar önemli olduğunu bütün topluma takdim eden bu başarının canlı tanığı Avukat Hüsnü Güneş beyefendiye, bu gün bu hediyemizi alırken heyecan ve sevinçlerini hesapsızca ve bütün masumiyetleri ile dışa vuran dünyanın en güzel ve en kıymetli cevherleri adına teşekkür ederim dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.