Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nar Kasabası Anket Sonuçları

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2013 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nar Kasabası Anket Sonuçları

Nevşehir'de Haberin Merkezi lalehaber.com haber sitesi olarak Nar Kasabası'nda yapılan anketlerimiz de 100 kişi ile yapılan bire bir anketlerimizde Nar halkına Belediye Başkanının çalışmalarından memnun musunuz, Belediye Başkanı yeniden aday olsa oy verir misiniz ve Nar'da kimi belediye başkan adayı olarak görmek istiyorsunuz sorularını yönelttik. www.lalehaber.com haber sitesince yapılan Nar Kasabası anket sonuçları; Belediye Başkanını Başarılı Buluyor musunuz? EVET; 69 HAYIR; 31 Belediye Başkanına Yeniden Aday Olsa Oy Verir misiniz? EVET; 67 HAYIR; 32 FİKRİM YOK ; 1 Nar Kasabası'nda Kimi Belediye Başkanı Adayı Görmek İstersiniz? Ali Erdoğmuş ; 66 Ahmet Kurugöllü ; 16 Aydın Taşkın ; 1 M.Kemal Altınbaş ; 4 Yasin Ölmez ; 5 Rasim Keçeci ; 0 Fikrim Yok ; 8
Nevşehir'de Haberin Merkezi lalehaber.com haber sitesi olarak Nar Kasabası'nda yapılan anketlerimiz de 100 kişi ile yapılan bire bir anketlerimizde Nar halkına Belediye Başkanının çalışmalarından memnun musunuz, Belediye Başkanı yeniden aday olsa oy verir misiniz ve Nar'da kimi belediye başkan adayı olarak görmek istiyorsunuz sorularını yönelttik.
www.lalehaber.com haber sitesince yapılan Nar Kasabası anket sonuçları;

Belediye Başkanını Başarılı Buluyor musunuz?
EVET; 69
HAYIR; 31

Belediye Başkanına Yeniden Aday Olsa Oy Verir misiniz?
EVET; 67
HAYIR; 32
FİKRİM YOK ; 1

Nar Kasabası'nda Kimi Belediye Başkanı Adayı Görmek İstersiniz?
Ali Erdoğmuş ; 66
Ahmet Kurugöllü ; 16
Aydın Taşkın ; 1
M.Kemal Altınbaş ; 4
Yasin Ölmez ; 5
Rasim Keçeci ; 0
Fikrim Yok ; 8
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.