MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nar Ülkü Ocakları açıldı

SİYASET 28.01.2020 - 09:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nar Ülkü Ocakları açıldı

Uzun yıllardır beldede teşkilatı olmayan Nar Ülkü Ocaklarının yeni hizmet binası açıldı.
  Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasını elinde bulunduran Ülkü Ocakları, Nar’da belde teşkilatını açtı. Yoğun kalabalıkla yapılan açılış törenine; Milliyeti Hareket  Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MYH üyesi Mehmet Varol, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker,  Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Türk Büro Sen Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, TÜRKAV il başkanı Agah Bahadır Ceylan,  partililer, Ocak yöneticileri ve çok sayıda ülkücü genç katılım gösterdi.    Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan açılış töreni, devir teslim töreni ile devam etti. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in emirleri doğrultusunda Nar Ülkü Ocakları Başkanlık görevine  Muammer Yılmaz getirildi.    Sonrasında ise kurdele kesimi yapıldı. Davetliler hizmet binasını gezerek Başkan Muammer Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.
Uzun yıllardır beldede teşkilatı olmayan Nar Ülkü Ocaklarının yeni hizmet binası açıldı.

 

Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasını elinde bulunduran Ülkü Ocakları, Nar’da belde teşkilatını açtı. Yoğun kalabalıkla yapılan açılış törenine; Milliyeti Hareket  Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MYH üyesi Mehmet Varol, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker,  Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Türk Büro Sen Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, TÜRKAV il başkanı Agah Bahadır Ceylan,  partililer, Ocak yöneticileri ve çok sayıda ülkücü genç katılım gösterdi. 

 

Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan açılış töreni, devir teslim töreni ile devam etti. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in emirleri doğrultusunda Nar Ülkü Ocakları Başkanlık görevine  Muammer Yılmaz getirildi. 

 

Sonrasında ise kurdele kesimi yapıldı. Davetliler hizmet binasını gezerek Başkan Muammer Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.