MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ne Olacak Bu Nevşehir'in Yolları !

NEVŞEHİR 16.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ne Olacak Bu Nevşehir'in Yolları !

Nevşehir il merkezinde yeni yapılan Atatürk Bulvarı dışındaki bir çok sokak çukur ve bozuk yollardan geçilmiyor.
Nevşehir  il merkezinde yeni yapılan Atatürk Bulvarı dışındaki bir çok sokak çukur ve bozuk yollardan geçilmiyor.   Nevşehir'de İlgisizliğe terk edilen sokakların haline çevre sakinleri isyan ediyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan sokakların asfaltlanmaması nedeniyle sürücüler ve yayalar zor anlar yaşıyor.   Oluşan derin çukurlar nedeniyle araçların alt takımları zarar görürken, vatandaşlar yolda yürürken araçlar üzerlerine şu kış aylarında su sıçratmaması için daha dikkatli oluyor.   Özellikle Nevşehir 2000 evler, TOKİ 1. ve 4. Etap , Sanayi tarafı ve Nevşehir il merkezindeki ara sokaklarında 3 aydır aynı çileyi çektiklerini belirten vatandaşlar, "Defalarca aramamıza rağmen ilgilenen olmadı. Yollarımız çok kötü her yer çukur ve bozuk yollar ile dolu. Bir an önce sorunun çözülmesini istiyoruz" diye konuştu.   Geçen dönem Nevşehir MHP Milletvekili olarak seçilen ve kısa süre vekillik yapan Mehmet Varol ise bu sorunları kendi kişisel sosyal hesaplarından bir çok kez dile getiriyor.   Geçen dönem Nevşehir MHP Milletvekili  Mehmet Varol yaptığı bir paylaşımda ise ; Nevşehir Merkezde, Hiç Tarihi Bir Binanın Onarıldığını, Korunduğunu Duydunuz mu? Sokaklarından Asfaltı Sökülüp, Taş Döşenen Tek Şehir, "Nevşehir" diye tepkisini dile getiriyor.          
Nevşehir il merkezinde yeni yapılan Atatürk Bulvarı dışındaki bir çok sokak çukur ve bozuk yollardan geçilmiyor.

Nevşehir  il merkezinde yeni yapılan Atatürk Bulvarı dışındaki bir çok sokak çukur ve bozuk yollardan geçilmiyor.

 

Nevşehir'de İlgisizliğe terk edilen sokakların haline çevre sakinleri isyan ediyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan sokakların asfaltlanmaması nedeniyle sürücüler ve yayalar zor anlar yaşıyor.

 

Oluşan derin çukurlar nedeniyle araçların alt takımları zarar görürken, vatandaşlar yolda yürürken araçlar üzerlerine şu kış aylarında su sıçratmaması için daha dikkatli oluyor.

 

Özellikle Nevşehir 2000 evler, TOKİ 1. ve 4. Etap , Sanayi tarafı ve Nevşehir il merkezindeki ara sokaklarında 3 aydır aynı çileyi çektiklerini belirten vatandaşlar, "Defalarca aramamıza rağmen ilgilenen olmadı. Yollarımız çok kötü her yer çukur ve bozuk yollar ile dolu. Bir an önce sorunun çözülmesini istiyoruz" diye konuştu.

 

Geçen dönem Nevşehir MHP Milletvekili olarak seçilen ve kısa süre vekillik yapan Mehmet Varol ise bu sorunları kendi kişisel sosyal hesaplarından bir çok kez dile getiriyor.

 

Geçen dönem Nevşehir MHP Milletvekili  Mehmet Varol yaptığı bir paylaşımda ise ; Nevşehir Merkezde, Hiç Tarihi Bir Binanın Onarıldığını, Korunduğunu Duydunuz mu? Sokaklarından Asfaltı Sökülüp, Taş Döşenen Tek Şehir, "Nevşehir" diye tepkisini dile getiriyor.

 


 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.