Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ne sizleri unuttuk ne de kahpe eylülleri...”

NEVŞEHİR 12.09.2021 - 17:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ne sizleri unuttuk ne de kahpe eylülleri...”

12 Eylül 1980 Darbesi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde kara bir gündür. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Amerika’nın “bizim çocuklar”ı tarafından, vatan, millet ve kutsallarına olan sevgisinden dolayı cezalandırılmıştır.
  “Ülkemizin falakasını, bizleri kullanmak isteyenlerin nafakasına tercih ettik.” diyen bir Ülkücü ağabeyimiz, 12 eylülü böyle özetlemeye çalışmış, "Mustafalar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.” diyen şehit ağabeyimiz de davasının ve çizgisinin mübarekliğini, kesinliğini ve bağlılığını darağacında böyle ifade etmiştir.   Biz Ülkücüler vatan sevgisinden katiyen vazgeçmedik, hak bildiğimiz yoldan dönmedik, doğrudan ayrılmadık ve Turan´ın düşünü kurduk. Davamızdan, bağlılığımızdan ve ülkümüzden ayrılmadık, vatanın selameti uğruna gerekirse her şeyimizden vazgeçmeye yemin ettik.   12 Eylül'de vurulduk ama ölmedik, tutulduk ama dönmedik, mermi yedik, idam yedik; pusuya düştük ama pes etmedik. Can verdik, taviz vermedik.   Unutmadık, Başbuğ Alparslan Türkeş’i unutmadık!.. Unutmadık Cunta tarafimdan idama mahkum edilen ve o karanlık günlere kurban verdiğimiz yiğit agabeylerimizi, Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu, Halil Esendağ, Selçuk Duracık ve daha nicemizi unutmadık. Sokak sokak pusu atılıp şehit edilen Pamukçu'yu, Üzümkuşu'nu, Göncü'yü, Bender'i.. Unutturmayacagız..   Ülkü uğruna ömrünü vermiş şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun...   Satanlar bilmez  Kaçanlar anlamaz...
12 Eylül 1980 Darbesi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde kara bir gündür. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Amerika’nın “bizim çocuklar”ı tarafından, vatan, millet ve kutsallarına olan sevgisinden dolayı cezalandırılmıştır.

 

“Ülkemizin falakasını, bizleri kullanmak isteyenlerin nafakasına tercih ettik.” diyen bir Ülkücü ağabeyimiz, 12 eylülü böyle özetlemeye çalışmış, "Mustafalar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.” diyen şehit ağabeyimiz de davasının ve çizgisinin mübarekliğini, kesinliğini ve bağlılığını darağacında böyle ifade etmiştir.

 

Biz Ülkücüler vatan sevgisinden katiyen vazgeçmedik, hak bildiğimiz yoldan dönmedik, doğrudan ayrılmadık ve Turan´ın düşünü kurduk. Davamızdan, bağlılığımızdan ve ülkümüzden ayrılmadık, vatanın selameti uğruna gerekirse her şeyimizden vazgeçmeye yemin ettik.

 

12 Eylül'de vurulduk ama ölmedik, tutulduk ama dönmedik, mermi yedik, idam yedik; pusuya düştük ama pes etmedik. Can verdik, taviz vermedik.

 

Unutmadık, Başbuğ Alparslan Türkeş’i unutmadık!.. Unutmadık Cunta tarafimdan idama mahkum edilen ve o karanlık günlere kurban verdiğimiz yiğit agabeylerimizi, Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu, Halil Esendağ, Selçuk Duracık ve daha nicemizi unutmadık. Sokak sokak pusu atılıp şehit edilen Pamukçu'yu, Üzümkuşu'nu, Göncü'yü, Bender'i.. Unutturmayacagız..

 

Ülkü uğruna ömrünü vermiş şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun...

 

Satanlar bilmez 

Kaçanlar anlamaz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.