Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Neden Kardelen Koleji?

EĞİTİM 31.05.2019 - 15:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Neden Kardelen Koleji?

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mürsel Mert, LGS Şampiyonlarının niçin Kardelen’i tercih ettiğini açıkladı.
  Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla adından sıkça söz ettiren ve bu anlamda “öncü kurum” olma niteliği taşıyan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mürsel Mert, “Bizler Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi hayata gerek sosyal gerekse akademik yönden en iyi şekilde hazırlama gayesindeyiz. Çünkü Kardelen Kolejinde her öğrenci özeldir. Kurum olarak önceliğimiz, öğrencilerimizin içinde bulundukları süreci özel derse ihtiyaç duymadan tamamlamalarını sağlamaktır. Tamamı dershane ve okul deneyimine sahip sınav konusunda tecrübeli lider eğitim kadromuzla bunu sağlamaktayız. Bölgenin tartışmasız şekilde en iyi kadrosuyla hayal satmayan, her öğrencisine üniversite kazandırmayı hedefleyen, bireysel başarının yanında kitlesel başarıyı da sağlayabilmiş bir şekilde yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz. Kendisini yıllar boyunca Nevşehir’de ispatlamış saygın öğretmen kadromuzla ve yabancı dil öğretimi, spor, müzik gibi sosyal ve akademik yönden öğrencileri her yönüyle donanımlı birer birey haline getiren ve gerek sosyal gerekse akademik anlamda öğrencilerin ve öğretmenlerin mutlu olduğu bir kurumda çalışmanın da ayrıca memnuniyeti içerisindeyiz. Öğrencilerimizden aldığımız “Ayağım kırılsa dahi yine de okuluma gelirim.” gibisinden olumlu dönütler de bizim en önemli motivasyon kaynaklarımızdan.   Bunların yanında her biri özel olan öğrencilerimize sunduğumuz bire bir ve etkili rehberlik hizmetlerimizle, çağın gereğine anında uyum sağlayabilen ve özellikle değişen sınavlar hususunda yeni sınav sistemine uyabilen, yeni nesil sorularla kendisini her daim yenileyen öğretmen kadromuzla ve öğrencilerimizin her türlü gereksinimine cevap veren fiziksel imkanlarımızla öğrencilerimizin bir numaralı tercihi haline gelmiştir.” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mürsel Mert, LGS Şampiyonlarının niçin Kardelen’i tercih ettiğini açıkladı.

 

Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla adından sıkça söz ettiren ve bu anlamda “öncü kurum” olma niteliği taşıyan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mürsel Mert, “Bizler Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi hayata gerek sosyal gerekse akademik yönden en iyi şekilde hazırlama gayesindeyiz. Çünkü Kardelen Kolejinde her öğrenci özeldir. Kurum olarak önceliğimiz, öğrencilerimizin içinde bulundukları süreci özel derse ihtiyaç duymadan tamamlamalarını sağlamaktır. Tamamı dershane ve okul deneyimine sahip sınav konusunda tecrübeli lider eğitim kadromuzla bunu sağlamaktayız. Bölgenin tartışmasız şekilde en iyi kadrosuyla hayal satmayan, her öğrencisine üniversite kazandırmayı hedefleyen, bireysel başarının yanında kitlesel başarıyı da sağlayabilmiş bir şekilde yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz. Kendisini yıllar boyunca Nevşehir’de ispatlamış saygın öğretmen kadromuzla ve yabancı dil öğretimi, spor, müzik gibi sosyal ve akademik yönden öğrencileri her yönüyle donanımlı birer birey haline getiren ve gerek sosyal gerekse akademik anlamda öğrencilerin ve öğretmenlerin mutlu olduğu bir kurumda çalışmanın da ayrıca memnuniyeti içerisindeyiz. Öğrencilerimizden aldığımız “Ayağım kırılsa dahi yine de okuluma gelirim.” gibisinden olumlu dönütler de bizim en önemli motivasyon kaynaklarımızdan.

 

Bunların yanında her biri özel olan öğrencilerimize sunduğumuz bire bir ve etkili rehberlik hizmetlerimizle, çağın gereğine anında uyum sağlayabilen ve özellikle değişen sınavlar hususunda yeni sınav sistemine uyabilen, yeni nesil sorularla kendisini her daim yenileyen öğretmen kadromuzla ve öğrencilerimizin her türlü gereksinimine cevap veren fiziksel imkanlarımızla öğrencilerimizin bir numaralı tercihi haline gelmiştir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.