Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Neden ortaya çıkmıyorlar?

SİYASET 22.06.2020 - 12:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Neden ortaya çıkmıyorlar?

Son dönemlerde özellikle muhalefete yakın medya tarafından sık sık ekranlara taşınan Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eski bakanlardan Ali Babacan'ın partilerinin halen Nevşehir'de bir il başkanı ve yönetimi belirleyememeleri, ya da henüz kamuoyuna sunamamaları dikkatlerden kaçmıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Son dönemlerde özellikle muhalefete yakın medya tarafından sık sık ekranlara taşınan Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eski bakanlardan Ali Babacan'ın partilerinin halen Nevşehir'de bir il başkanı ve yönetimi belirleyememeleri, ya da henüz kamuoyuna sunamamaları dikkatlerden kaçmıyor.   Bazı yerel medya kuruluşlarına göre içerisinde eski vekil ve siyasetçilerinde bulunduğu belirtilen her iki partinin il başkanı ve yönetimlerinin muhtemel bir siyasi müdahale olasılığına karşın açıklanamadığı belirtiliyor.   Böyle bir durumda bile "Korkunun ecele faydası yok" dedirten her iki partinin Nevşehir yönetimlerinin ve il başkanlarının son günlerde dillendirilen erken seçim senaryoları ile mi kamuoyuna tanıtılacağı da merak konusu.   Henüz partilerin kuruluş aşamalarında bu kadar ürkek davranmalarıyla birlikte her iki partinin Nevşehir'de nasıl bir siyasi taban bulacağı, nasıl örgütleneceği, muhtemel bir erken seçime dahi nasıl hazırlanabileceği gibi sorularda şimdilik askıda.  
Son dönemlerde özellikle muhalefete yakın medya tarafından sık sık ekranlara taşınan Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eski bakanlardan Ali Babacan'ın partilerinin halen Nevşehir'de bir il başkanı ve yönetimi belirleyememeleri, ya da henüz kamuoyuna sunamamaları dikkatlerden kaçmıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Son dönemlerde özellikle muhalefete yakın medya tarafından sık sık ekranlara taşınan Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eski bakanlardan Ali Babacan'ın partilerinin halen Nevşehir'de bir il başkanı ve yönetimi belirleyememeleri, ya da henüz kamuoyuna sunamamaları dikkatlerden kaçmıyor.

 

Bazı yerel medya kuruluşlarına göre içerisinde eski vekil ve siyasetçilerinde bulunduğu belirtilen her iki partinin il başkanı ve yönetimlerinin muhtemel bir siyasi müdahale olasılığına karşın açıklanamadığı belirtiliyor.

 

Böyle bir durumda bile "Korkunun ecele faydası yok" dedirten her iki partinin Nevşehir yönetimlerinin ve il başkanlarının son günlerde dillendirilen erken seçim senaryoları ile mi kamuoyuna tanıtılacağı da merak konusu.

 

Henüz partilerin kuruluş aşamalarında bu kadar ürkek davranmalarıyla birlikte her iki partinin Nevşehir'de nasıl bir siyasi taban bulacağı, nasıl örgütleneceği, muhtemel bir erken seçime dahi nasıl hazırlanabileceği gibi sorularda şimdilik askıda.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.