MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEHÜ’de İnşaat Bitmiyor

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2014 - 18:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEHÜ’de İnşaat Bitmiyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde yaz dönemi yine inşaatların yükseldiği ve sürdüğü bir dönem olacak.   2007 Yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en hızlı gelişen Üniversitelerinden biri olan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde yaz dönemi ile birlikte inşaat çalışmalarına hız verildi.   Yüksek Okul, Fakülte ve Enstitülerin tatile girmesiyle birlikte artan inşaat çalışmalarının Eylül ayına kadar sürmesi bekleniyor. Yeni rektörlük binası önünde yoğunlaşan çalışmalarda parke taşı döşeme çalışmalarının her geçen gün hızla ilerlediği gözleniyor.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde yaz dönemi yine inşaatların yükseldiği ve sürdüğü bir dönem olacak.
 
2007 Yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en hızlı gelişen Üniversitelerinden biri olan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde yaz dönemi ile birlikte inşaat çalışmalarına hız verildi.
 
Yüksek Okul, Fakülte ve Enstitülerin tatile girmesiyle birlikte artan inşaat çalışmalarının Eylül ayına kadar sürmesi bekleniyor. Yeni rektörlük binası önünde yoğunlaşan çalışmalarda parke taşı döşeme çalışmalarının her geçen gün hızla ilerlediği gözleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.