Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEHÜ Uluslararası Tıp Kongresine Ev Sahipliği Yapıyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2015 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEHÜ Uluslararası Tıp Kongresine Ev Sahipliği Yapıyor

  1. Uluslararası Tıp Kongresi,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde Nevşehir’de yapılıyor. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Nevşehir Vali Yardımcısı Vural Demirtaş, Çukurova Üniversitesi tarafından 11-15 Mayıs 2015 tarihleri arısında üniversitemiz Prof. Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen kongreye katıldı. Kongrede konuşan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç,  13 ülkeden yaklaşık 200 biyoistatistik uzmanının katıldığı kongrenin Nevşehir’e, ülkemize ve tıp dünyasına hayırlı olması dileğinde bulundu. Rektörümüz  “Biz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak yeni yapılan Kültür ve Kongre Merkezimizde böylesine büyük bir etkinliği ilk kez düzenliyoruz. Üniversite olarak bundan sonra da yeni kongre merkezimizle birlikte nice ulusal ve uluslararası birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağız.  Siz bilim insanlarının katılımıyla gerçekleştirilen bu güzel kongrenin verimli geçmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum “ diye konuştu.   Kongre daha sonra katılımcıların gerçekleştirdikleri sunumlarla devam etti.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

 
1. Uluslararası Tıp Kongresi,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde Nevşehir’de yapılıyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Nevşehir Vali Yardımcısı Vural Demirtaş, Çukurova Üniversitesi tarafından 11-15 Mayıs 2015 tarihleri arısında üniversitemiz Prof. Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen kongreye katıldı.

Kongrede konuşan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç,  13 ülkeden yaklaşık 200 biyoistatistik uzmanının katıldığı kongrenin Nevşehir’e, ülkemize ve tıp dünyasına hayırlı olması dileğinde bulundu. Rektörümüz  “Biz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak yeni yapılan Kültür ve Kongre Merkezimizde böylesine büyük bir etkinliği ilk kez düzenliyoruz. Üniversite olarak bundan sonra da yeni kongre merkezimizle birlikte nice ulusal ve uluslararası birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağız.  Siz bilim insanlarının katılımıyla gerçekleştirilen bu güzel kongrenin verimli geçmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum “ diye konuştu.  

Kongre daha sonra katılımcıların gerçekleştirdikleri sunumlarla devam etti.

 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.