Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nejdet Ersan Parkında yeni düzenlemeler yapılıyor

NEVŞEHİR 07.04.2020 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nejdet Ersan Parkında yeni düzenlemeler yapılıyor

Nevşehir il merkezinin en önemli yeşil alanlarından biri olan Nejdet Ersan Parkında yeni düzenlemeler yapılıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinin en önemli yeşil alanlarından biri olan Nejdet Ersan Parkında yeni düzenlemeler yapılıyor.   Kaldırım üzerindeki bankamatiklerin içeri alınmasıyla başlayan çalışmalarda parkın yan tarafındaki ahşap büfeler kaldırıldı. Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin bulunduğu ahşap mekan Parkın alt tarafına yeniden inşa edildi. Söz konusu alana halkın dinlenebileceği, içerisinde süs havuzunun da yer aldığı yeni bir alan oluşturuldu.   Bütün bu çalışmaların ardından eski dernek binasının da bulunduğu alanın üzerinde çalışmalar sürdürülüyor.   Söz konusu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte il merkezinde vatandaşın oturup dinlenebileceği yeni, yeşil bir alan oluşturulmuş olunacak.
Nevşehir il merkezinin en önemli yeşil alanlarından biri olan Nejdet Ersan Parkında yeni düzenlemeler yapılıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinin en önemli yeşil alanlarından biri olan Nejdet Ersan Parkında yeni düzenlemeler yapılıyor.

 

Kaldırım üzerindeki bankamatiklerin içeri alınmasıyla başlayan çalışmalarda parkın yan tarafındaki ahşap büfeler kaldırıldı. Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin bulunduğu ahşap mekan Parkın alt tarafına yeniden inşa edildi. Söz konusu alana halkın dinlenebileceği, içerisinde süs havuzunun da yer aldığı yeni bir alan oluşturuldu.

 

Bütün bu çalışmaların ardından eski dernek binasının da bulunduğu alanın üzerinde çalışmalar sürdürülüyor.

 

Söz konusu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte il merkezinde vatandaşın oturup dinlenebileceği yeni, yeşil bir alan oluşturulmuş olunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.