Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NESİAD, Açıkgöz, Menekşe ve Parmaksız'ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 11.07.2019 - 10:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NESİAD, Açıkgöz, Menekşe ve Parmaksız'ı ziyaret etti

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara'ya giderek, TBMM'deki Nevşehir Vekillerini ve TOBB’da Gümrük ve Turizm işletmeleri Başkanı Arif Parmaksızı ziyaret etti.
  NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kahraman, Samet Kafalı, Hamdi Dinler, Selim Daldiken AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve Ak Parti Nevşehir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe'yi odalarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.   Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneğimizin yönetimine, gazi TBMM’deki nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. ‪Her şey Sevdamız Nevşehir için" dedi.  AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "TBMM’de ziyaretimize gelen NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimiz bizlerden aldıkları emanetlerle büyüyen ve gelişen Türkiye’mizi daha ileriye taşıyacaklar inşallah" dedi.   Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Parmaksız’da gençlerin bu şekilde öz verili çalışmaları ve şirketlerini daha emin adımlarla ileriye götürebilecek olmalarını görmek gurur verici dedi. Güncel ekonomi ve ticaret hakkında fikir alış veriş yapıldıktan sonra ziyaretlerinden dolayı NESİAD yönetimine teşekkürlerini sundu.  
Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara'ya giderek, TBMM'deki Nevşehir Vekillerini ve TOBB’da Gümrük ve Turizm işletmeleri Başkanı Arif Parmaksızı ziyaret etti.

 

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kahraman, Samet Kafalı, Hamdi Dinler, Selim Daldiken AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve Ak Parti Nevşehir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe'yi odalarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

 

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneğimizin yönetimine, gazi TBMM’deki nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. ‪Her şey Sevdamız Nevşehir için" dedi. 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "TBMM’de ziyaretimize gelen NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimiz bizlerden aldıkları emanetlerle büyüyen ve gelişen Türkiye’mizi daha ileriye taşıyacaklar inşallah" dedi.

 

Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Parmaksız’da gençlerin bu şekilde öz verili çalışmaları ve şirketlerini daha emin adımlarla ileriye götürebilecek olmalarını görmek gurur verici dedi. Güncel ekonomi ve ticaret hakkında fikir alış veriş yapıldıktan sonra ziyaretlerinden dolayı NESİAD yönetimine teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.