MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NESİAD'dan Parmaksız'a teşekkür ziyareti

NEVŞEHİR 25.09.2019 - 14:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NESİAD'dan Parmaksız'a teşekkür ziyareti

Ürgüp Gümrük Müdürlüğü'nün B sınıfı bir gümrük olmasına rağmen, tüm ürünlerin ihracını yapmaya yetkili kılınması konusundaki çalışmalarından dolayı NESİAD temsilcileri NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.
  Ürgüp Gümrük Müdürlüğü'nün B sınıfı bir gümrük olmasına rağmen, tüm ürünlerin ihracını yapmaya yetkili kılınması konusundaki çalışmalarından dolayı NESİAD temsilcileri NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.   NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Başkan Yardımcısı Arif Öbekli ve NESİAD Genel Sekreteri M. Samet Kafalı tarafından gerçekleştirilen ziyarette dernek üyeleri adına konuşan NESİAD Başkanı Ertaş; "Başkanımız ilimiz ihracatçısının sorunlarını yakından bilen, ihtiyaçlarının farkında olan tecrübeli bir isim. Elbette bu sorunları bilmek yetmiyor, çözmek için çaba sarf etmek gerekmekte. Vizyonunu Ankara'daki bağlantılarıyla destekleyen Başkanımız, ilimiz ihracatının önündeki en büyük engellerden birisinin kaldırılmasında etkin rol oynamıştır." diyerek teşekkürlerini iletti.   Ziyaretlerinden dolayı NESİAD temsilcilerine memnuniyetlerini ileten Başkan Parmaksız, gençleşen yeni NESİAD Yönetiminin çalışmalarını ilgi ve heyecanla takip ettiğini ve kendilerini özellikle takdir ettiğini belirterek:   "Çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarının destekleri ve yönlendirmeleri bizler için önemli, hele üyelerinin büyük bir çoğunluğu bizim genç kuşak işadamlarımızdan oluşan NESİAD'ın görüşleri ve talepleri ayrı bir öneme sahip." diyerek Başkan Ertaş nezdinde tüm NESİAD üyelerine tebriklerini ve başarı temennilerini iletti. İhracatın ülkemizin büyümesi için en önemli faktörlerden birisi olduğunu belirten Parmaksız: "Mevcut ihracatçılarımızın kapasitesini arttıracak, ihracat potansiyeli olan üyelerimize yol gösterip dış ticarete açılmalarını sağlayacak, hiç ihracat yapmayan üyelerimizi de heveslendirecek çalışmalar üzerinde yoğunlaşmalıyız. Bunun için eğitimler, dış pazar araştırmaları ve ziyaretler gerçekleştirmeliyiz. Odamız öncülüğünde gerçekleştirilmesi düşünülen yurtdışı iş görüşmeleri ve fuar organizasyonlarında sektörler ile ilgili tüm üyelerimizi yanımızda görmek isteriz." diye ekledi.   Ziyaret esnasında hazır bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, düzenlenecek olan pazar araştırmaları ve yurt dışı iş gezilerine Borsa olarak hem destek vereceklerini hem de üyelerini yönlendireceklerini belirterek, Ürgüp Gümrük Müdürlüğü'nün yetkilerinin artırılması konusundaki katkılarından dolayı Başkan Parmaksız'a teşekkürlerini sundu.                                                                                                                              
Ürgüp Gümrük Müdürlüğü'nün B sınıfı bir gümrük olmasına rağmen, tüm ürünlerin ihracını yapmaya yetkili kılınması konusundaki çalışmalarından dolayı NESİAD temsilcileri NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.

 

Ürgüp Gümrük Müdürlüğü'nün B sınıfı bir gümrük olmasına rağmen, tüm ürünlerin ihracını yapmaya yetkili kılınması konusundaki çalışmalarından dolayı NESİAD temsilcileri NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.

 

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Başkan Yardımcısı Arif Öbekli ve NESİAD Genel Sekreteri M. Samet Kafalı tarafından gerçekleştirilen ziyarette dernek üyeleri adına konuşan NESİAD Başkanı Ertaş; "Başkanımız ilimiz ihracatçısının sorunlarını yakından bilen, ihtiyaçlarının farkında olan tecrübeli bir isim. Elbette bu sorunları bilmek yetmiyor, çözmek için çaba sarf etmek gerekmekte. Vizyonunu Ankara'daki bağlantılarıyla destekleyen Başkanımız, ilimiz ihracatının önündeki en büyük engellerden birisinin kaldırılmasında etkin rol oynamıştır." diyerek teşekkürlerini iletti.

 

Ziyaretlerinden dolayı NESİAD temsilcilerine memnuniyetlerini ileten Başkan Parmaksız, gençleşen yeni NESİAD Yönetiminin çalışmalarını ilgi ve heyecanla takip ettiğini ve kendilerini özellikle takdir ettiğini belirterek:

 

"Çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarının destekleri ve yönlendirmeleri bizler için önemli, hele üyelerinin büyük bir çoğunluğu bizim genç kuşak işadamlarımızdan oluşan NESİAD'ın görüşleri ve talepleri ayrı bir öneme sahip." diyerek Başkan Ertaş nezdinde tüm NESİAD üyelerine tebriklerini ve başarı temennilerini iletti.

İhracatın ülkemizin büyümesi için en önemli faktörlerden birisi olduğunu belirten Parmaksız: "Mevcut ihracatçılarımızın kapasitesini arttıracak, ihracat potansiyeli olan üyelerimize yol gösterip dış ticarete açılmalarını sağlayacak, hiç ihracat yapmayan üyelerimizi de heveslendirecek çalışmalar üzerinde yoğunlaşmalıyız. Bunun için eğitimler, dış pazar araştırmaları ve ziyaretler gerçekleştirmeliyiz. Odamız öncülüğünde gerçekleştirilmesi düşünülen yurtdışı iş görüşmeleri ve fuar organizasyonlarında sektörler ile ilgili tüm üyelerimizi yanımızda görmek isteriz." diye ekledi.

 

Ziyaret esnasında hazır bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, düzenlenecek olan pazar araştırmaları ve yurt dışı iş gezilerine Borsa olarak hem destek vereceklerini hem de üyelerini yönlendireceklerini belirterek, Ürgüp Gümrük Müdürlüğü'nün yetkilerinin artırılması konusundaki katkılarından dolayı Başkan Parmaksız'a teşekkürlerini sundu.

                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.