Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NESİAD yöneticilerinden Başkan Arı’ya ziyaret

NEVŞEHİR 09.04.2019 - 16:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NESİAD yöneticilerinden Başkan Arı’ya ziyaret

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
  Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, NESİAD Başkanı Ertaş, Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Rasim Arı’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.   Belediye Başkanı Arı’da, Nevşehir’in tarım, turizm ve ticaret ile birlikte sanayi sektöründe de gelişme ve büyüme trendi içerisine girmesi yönünde ciddi bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, planlı büyüme ve kalkınma hareketinin öncülerinden olarak değerlendirdiği iş insanları ile Nevşehir Belediyesi olarak işbirliği içerisinde çalışacaklarını vurguladı.  
Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, NESİAD Başkanı Ertaş, Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Rasim Arı’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

 

Belediye Başkanı Arı’da, Nevşehir’in tarım, turizm ve ticaret ile birlikte sanayi sektöründe de gelişme ve büyüme trendi içerisine girmesi yönünde ciddi bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, planlı büyüme ve kalkınma hareketinin öncülerinden olarak değerlendirdiği iş insanları ile Nevşehir Belediyesi olarak işbirliği içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.