Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NESOB Bayramın İlk Gününde Bayramlaşacak

NEVŞEHİR 01.07.2016 - 16:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NESOB Bayramın İlk Gününde Bayramlaşacak

NESOB Ramazan Bayramın ilk günü olan 5 Temmuz Salı günü üyeleri ile bayramlaşacak.
NESOB - Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı Ramazan Bayramın ilk günü olan 5 Temmuz Salı günü üyeleri ile bayramlaşacak.   Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, “ Ramazan Bayramı münasebetiyle Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bayramlaşma töreni bayramın birinci günü olan 5 Temmuz Salı günü 15.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Tüm esnaflarımız ve halkımız bayramlaşma törenimize davetlidir” denildi.
NESOB Ramazan Bayramın ilk günü olan 5 Temmuz Salı günü üyeleri ile bayramlaşacak.

NESOB - Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı Ramazan Bayramın ilk günü olan 5 Temmuz Salı günü üyeleri ile bayramlaşacak.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, “ Ramazan Bayramı münasebetiyle Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bayramlaşma töreni bayramın birinci günü olan 5 Temmuz Salı günü 15.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Tüm esnaflarımız ve halkımız bayramlaşma törenimize davetlidir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.