Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NESOB Yönetimi, Seçen'e Hayırlı Olsun ziyaretinde Bulundu

NEVŞEHİR 15.05.2018 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NESOB Yönetimi, Seçen'e Hayırlı Olsun ziyaretinde Bulundu

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı(NESOB) Mehmet Pınarbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.
  Nevşehir’deki sivil toplum teşkilatlarının el birliği içerisinde hareket etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Atilla Seçen, Belediye Başkanı olarak göreve başlamasıyla birlikte sivil toplum örgütlerinin kendisine gösterdiği yakın ilgi ve desteğe teşekkür etti.   Seçen, şehirdeki vatandaşlarımızın yanı sıra, sivil toplum teşkilatları işbirliğinin sevindirici olduğunu ifade eden Seçen, Nevşehir Belediyesi olarak bu işbirliğinin daha etkin hale gelmesi için üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirme gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.   NESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı’ da ,Belediye Başkanı Seçen’e tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hayırlı olması temennisini iletti. Pınarbaşı, Nevşehir Belediyesi ile sıkı bir işbirliği içerisinde çalışmalar yapacaklarını ifade etti.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı(NESOB) Mehmet Pınarbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

 

Nevşehir’deki sivil toplum teşkilatlarının el birliği içerisinde hareket etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Atilla Seçen, Belediye Başkanı olarak göreve başlamasıyla birlikte sivil toplum örgütlerinin kendisine gösterdiği yakın ilgi ve desteğe teşekkür etti.

 

Seçen, şehirdeki vatandaşlarımızın yanı sıra, sivil toplum teşkilatları işbirliğinin sevindirici olduğunu ifade eden Seçen, Nevşehir Belediyesi olarak bu işbirliğinin daha etkin hale gelmesi için üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirme gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.

 

NESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı’ da ,Belediye Başkanı Seçen’e tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hayırlı olması temennisini iletti. Pınarbaşı, Nevşehir Belediyesi ile sıkı bir işbirliği içerisinde çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.