Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEÜ'de Neler Oluyor Sessizlik Hayra Alamet mi ?

EĞİTİM 25.07.2016 - 13:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEÜ'de Neler Oluyor Sessizlik Hayra Alamet mi ?

15 Temmuz-Darbe teşebbüsünün ardından kamu kurumlarında büyük bir temizlik için düğmeye basıldı.
15 Temmuz-Darbe teşebbüsünün ardından kamu kurumlarında büyük bir temizlik için düğmeye basıldı.     Nevşehir’de Üst düzey yöneticilerden müdürlere, müdürlerden memurlara, memurlardan taşeron personellere kadar paralel yapı mensuplarının tamamı tasfiye edilecek. Sayılar veriliyor ancak isme gelince herkes sessiz halk halen tedirgin tezgaha gelmeyin diyenler çoğaldı. Lale Haberin telefonları susmuyor. Donkişot sizmisiniz diyenler sessizliğin hayra alamet olmadığını dile getiriyor.     Nevşehir Yerel Basında FETÖ ile tek savaşan haber sitesi olan Lale Haber Soruyor !  Lütfen Dedikodulara meydan bırakmayın. Üstüne gidilen FETÖ'cüleri açıklayın.    Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde ise bir çok yerel ulusal haberde şu kadar kişi görevden alındı alınacak şekilden haberler yansımasına rağmen tüm yetkilerin ve bilginin Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’da olduğu öğrenildi.     Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın masasının üzerinde bulunan ve halen çalışılan Üniversitede görevli memur , öğretim görevlisi, akademisyenlerce çalışmaların devam ettiği kulislerde konuşulmaya devam ediyor.   Tüm Nevşehir Üniversitesi Camiası istim ve diken üstünde ;     GÜN SESSİZ KALMA GÜNÜ DEĞİLDİR     Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç başta olmak üzere bu soruşturmaları yetkisi olan kimse Üniversitesi açığa alınıp görevlerinden el çektirilen personel, memur, öğretim görevlisi, akademisyen neden açıklanmıyor ?   Kamuoyundan saklananlar nelerdir ? Neden sadece basın ile sayılar paylaşılmaktadır ?           Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından bir an önce FETÖ nedeniyle açığa alınanların basına ve kamuoyuna açıklanması gerekmektedir.  
15 Temmuz-Darbe teşebbüsünün ardından kamu kurumlarında büyük bir temizlik için düğmeye basıldı.

15 Temmuz-Darbe teşebbüsünün ardından kamu kurumlarında büyük bir temizlik için düğmeye basıldı.

 

 

Nevşehir’de Üst düzey yöneticilerden müdürlere, müdürlerden memurlara, memurlardan taşeron personellere kadar paralel yapı mensuplarının tamamı tasfiye edilecek. Sayılar veriliyor ancak isme gelince herkes sessiz halk halen tedirgin tezgaha gelmeyin diyenler çoğaldı. Lale Haberin telefonları susmuyor. Donkişot sizmisiniz diyenler sessizliğin hayra alamet olmadığını dile getiriyor.  

 

Nevşehir Yerel Basında FETÖ ile tek savaşan haber sitesi olan Lale Haber Soruyor !  Lütfen Dedikodulara meydan bırakmayın. Üstüne gidilen FETÖ'cüleri açıklayın. 

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde ise bir çok yerel ulusal haberde şu kadar kişi görevden alındı alınacak şekilden haberler yansımasına rağmen tüm yetkilerin ve bilginin Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’da olduğu öğrenildi.

 

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın masasının üzerinde bulunan ve halen çalışılan Üniversitede görevli memur , öğretim görevlisi, akademisyenlerce çalışmaların devam ettiği kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

 

Tüm Nevşehir Üniversitesi Camiası istim ve diken üstünde ;

 

 

GÜN SESSİZ KALMA GÜNÜ DEĞİLDİR

 

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç başta olmak üzere bu soruşturmaları yetkisi olan kimse Üniversitesi açığa alınıp görevlerinden el çektirilen personel, memur, öğretim görevlisi, akademisyen neden açıklanmıyor ?

 

Kamuoyundan saklananlar nelerdir ? Neden sadece basın ile sayılar paylaşılmaktadır ?

 

 

 

 

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından bir an önce FETÖ nedeniyle açığa alınanların basına ve kamuoyuna açıklanması gerekmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.