Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEÜ Rektörlüğü Yine Sınıfta Kaldı

NEVŞEHİR 04.05.2017 - 13:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEÜ Rektörlüğü Yine Sınıfta Kaldı

Lale Haber olarak yaptığımız haberler sonrası mutlaka birileri kendilerini düzeltmek yerine bazı boş işler ile uğraşıyor.
Lale Haber olarak yaptığımız haberler sonrası mutlaka birileri kendilerini düzeltmek yerine bazı boş işler ile uğraşıyor.   Eleştirilere tahammül edemeyen kişi yada kurumlar ya haber sitemize karalayan çamurlar atıyor yada sosyal paylaşım hesaplarından paylaşımda bulunmuyor. Yada haberlerini mail listesinden çıkarıyor.   Lale Haber olarak Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde yaptığımız eleştirilen haberler sonrası basında yer alması gereken bir kurum olan NEÜ yerel medyada kısıtlamalara gitmiştir.    Eleştirilmeye tahammül edemeyenler daha Nevşehire gelir gelmez bazı yaptırımlar uygulayarak kendilerince yerel basına ceza kesmektedirler.    Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesini basın anlamında sınıfta kaldı.    Şimdi NEÜ Rektörüne veya Üniversitede basın birimini lav eden danışmanı Abbas beye soruyoruz.    Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi yaptıkları ile basında yer almak istemiyor mu ?   Basına kısıtlama getirmenin sebebi Lale Haber'in doğruları yazması mı ?   Eğrisiyle doğrusuyla NEÜ'nün kurucusu olan Filiz Kılıç ismini silerek Damat İbrahim Paşa yerleşkesi yaptığınız yeri daha önceden haber yapan Lale Haber'e tepkiniz neden ?    Sayın Rektör Mashar Bağlı TV Programlarına çıkmaktan vakit bulursanız lütfen bu haberimize yanınzda getirdiğiniz danışmanınız Abbas bey ile bir açıklamada bulunacak mısınız ?       
Lale Haber olarak yaptığımız haberler sonrası mutlaka birileri kendilerini düzeltmek yerine bazı boş işler ile uğraşıyor.

Lale Haber olarak yaptığımız haberler sonrası mutlaka birileri kendilerini düzeltmek yerine bazı boş işler ile uğraşıyor.

 

Eleştirilere tahammül edemeyen kişi yada kurumlar ya haber sitemize karalayan çamurlar atıyor yada sosyal paylaşım hesaplarından paylaşımda bulunmuyor. Yada haberlerini mail listesinden çıkarıyor.

 

Lale Haber olarak Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde yaptığımız eleştirilen haberler sonrası basında yer alması gereken bir kurum olan NEÜ yerel medyada kısıtlamalara gitmiştir. 

 

Eleştirilmeye tahammül edemeyenler daha Nevşehire gelir gelmez bazı yaptırımlar uygulayarak kendilerince yerel basına ceza kesmektedirler. 

 

Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesini basın anlamında sınıfta kaldı. 

 

Şimdi NEÜ Rektörüne veya Üniversitede basın birimini lav eden danışmanı Abbas beye soruyoruz. 

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi yaptıkları ile basında yer almak istemiyor mu ?

 

Basına kısıtlama getirmenin sebebi Lale Haber'in doğruları yazması mı ?

 

Eğrisiyle doğrusuyla NEÜ'nün kurucusu olan Filiz Kılıç ismini silerek Damat İbrahim Paşa yerleşkesi yaptığınız yeri daha önceden haber yapan Lale Haber'e tepkiniz neden ? 

 

Sayın Rektör Mashar Bağlı TV Programlarına çıkmaktan vakit bulursanız lütfen bu haberimize yanınzda getirdiğiniz danışmanınız Abbas bey ile bir açıklamada bulunacak mısınız ? 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.