Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEÜ Rektörü Bağlı, Şimdide Esenlere Başkanlık Yapıyor

EĞİTİM 06.05.2017 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEÜ Rektörü Bağlı, Şimdide Esenlere Başkanlık Yapıyor

Şehir Düşünce Merkezi Olağan Bilim Kurulu Toplantısı'nda, şehir kurma rehberinin temel ayağını oluşturacak atölyelerin gerçekleştirilmesi kararı alındı.
Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, Bilim Kurulu Toplantısı'nı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın başkanlığında gerçekleştirdi.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Uset Uygulama Oteli'nde gerçekleşen toplantıya; Prof.Dr. Mazhar Bağlı, Esenler Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Aydın ve Dr. Hasan Taşçı, Doç.Dr. Aynur Can, İhsanAktaş, Yrd. Doç. Dr. Murat Şentürk, Dr. Cemil Arslan, ve Hüseyin Yeşil katıldı. Bağlı'ya, yeni görevinde 'Hayırlı olsun' temennilerinde bulunulan toplantıda, Şehir Düşünce Merkezi'nin çalışmalarının değerlendirildiği ve 2017 yılı hedefleri hakkında stratejik bir planın oluşturulmasına ilişkin kararların alındı.   Toplantı sonrasında Dr. Hasan Taşçı, Bilim Kurulu adına Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya hediyelerini takdim etti.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ince elenip sık dokunarak atandığını her yerde dile getirilen Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi rektörü Mazhar Bağlı'nın Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, Bilim Kurulu Toplantısı'nı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın başkanlığını mı yapması lazım ?   Nevşehir dışında olduğu kadar Üniversitede kalsa eğitim ve üniversitenin  Nevşehire kattığı değer daha çok artmaz mı ?   Ancak TV'lerde programlara çıkan Mazhar Bağlı Üniversite için ne yaptı veya ne yapacak bir planı var mı ?   Bu konuda yerel medyalara açıklama yapacak mı ? Yoksa kendisini eleştiren medya kuruluşlarına ambargo koyarak susturmak mı istiyor ?  Neden hiç bir yerel medya kuruluşu Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi rektörü Mazhar Bağlı'ya yan yana bile gelmiyor veya ziyaret etmiyor    Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi sorunları diz boyu, Rektörlüğe hakkında davalar olan kişiler görevlendirilirken , yaz okuluna öğretim görevlisi bulamazken NEÜ rektörü Bağlı neler ile uğraşılıyor ?        Lale Haber olarak  Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi takip ediyoruz yakında çok özel haberler ile sizlere Üniversitedeki gerçekleri tek tek açıklayacağız.   Yerleşkenin ismini 1 hafta önceden nasıl söylediysek Lale Haber olarak şimdiden yine söylüyoruz Üniversiteyi sahipsiz bırakmamak gerekir.   Nevşehir uyuma Lale Haber olarak Nevşehir milletvekillerimiz dahil olmak üzere tüm siyasi ve bürokratlarına Üniversitemize sahip çıkmaya davet ediyoruz.          
Şehir Düşünce Merkezi Olağan Bilim Kurulu Toplantısı'nda, şehir kurma rehberinin temel ayağını oluşturacak atölyelerin gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, Bilim Kurulu Toplantısı'nı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Uset Uygulama Oteli'nde gerçekleşen toplantıya; Prof.Dr. Mazhar Bağlı, Esenler Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Aydın ve Dr. Hasan Taşçı, Doç.Dr. Aynur Can, İhsanAktaş, Yrd. Doç. Dr. Murat Şentürk, Dr. Cemil Arslan, ve Hüseyin Yeşil katıldı. Bağlı'ya, yeni görevinde 'Hayırlı olsun' temennilerinde bulunulan toplantıda, Şehir Düşünce Merkezi'nin çalışmalarının değerlendirildiği ve 2017 yılı hedefleri hakkında stratejik bir planın oluşturulmasına ilişkin kararların alındı.

 

Toplantı sonrasında Dr. Hasan Taşçı, Bilim Kurulu adına Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya hediyelerini takdim etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ince elenip sık dokunarak atandığını her yerde dile getirilen Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi rektörü Mazhar Bağlı'nın Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, Bilim Kurulu Toplantısı'nı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın başkanlığını mı yapması lazım ?

 

Nevşehir dışında olduğu kadar Üniversitede kalsa eğitim ve üniversitenin  Nevşehire kattığı değer daha çok artmaz mı ?

 

Ancak TV'lerde programlara çıkan Mazhar Bağlı Üniversite için ne yaptı veya ne yapacak bir planı var mı ?

 

Bu konuda yerel medyalara açıklama yapacak mı ? Yoksa kendisini eleştiren medya kuruluşlarına ambargo koyarak susturmak mı istiyor ?  Neden hiç bir yerel medya kuruluşu Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi rektörü Mazhar Bağlı'ya yan yana bile gelmiyor veya ziyaret etmiyor 

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi sorunları diz boyu, Rektörlüğe hakkında davalar olan kişiler görevlendirilirken , yaz okuluna öğretim görevlisi bulamazken NEÜ rektörü Bağlı neler ile uğraşılıyor ? 

 

 

 

Lale Haber olarak  Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi takip ediyoruz yakında çok özel haberler ile sizlere Üniversitedeki gerçekleri tek tek açıklayacağız.

 

Yerleşkenin ismini 1 hafta önceden nasıl söylediysek Lale Haber olarak şimdiden yine söylüyoruz Üniversiteyi sahipsiz bırakmamak gerekir.

 

Nevşehir uyuma Lale Haber olarak Nevşehir milletvekillerimiz dahil olmak üzere tüm siyasi ve bürokratlarına Üniversitemize sahip çıkmaya davet ediyoruz.  

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.