Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

EĞİTİM 19.05.2016 - 02:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.     Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Filiz Kılıç mesajında , 19 Mayıs, dört bir taraftan kuşatılmış olan aziz milletimizin şahlanarak direnişe geçtiği ve ardından zafere adım adım koştuğu destansı mücadelenin başladığı gündür. Tarih sahnesinden silinmek üzere olan hür ve bağımsız milletimiz, zaferini daha başlarken bütün dünyaya 19 Mayıs’ta ilan etti. Bir ve hür olmak için haykıran gönüller, Millî Mücadele ruhunun tecessüm ederek karış karış bütün vatan toprağına yayılmasını sağladı ve nihayetinde zaferle şad oldu. 19 Mayıs, dünya tarihini değiştirmiştir ve bu günün en büyük kazanımlarından biri hiç kuşkusuz gelecek nesillere aktardığı Millî Mücadele ruhudur. Bu mirasın gençlere armağan edilmesinde de bu mücadelenin ilelebet genç ve diri kalacağının mesajı vardır. Çünkü milletimizin millet olma yolunda atmış olduğu bu büyük adımı gelecek nesillere aktaracak güç ve enerji gençliğimizdedir.     Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ederek; yarınımızı emanet ettiğimiz bütün gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım. dedi  
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.

 

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Filiz Kılıç mesajında , 19 Mayıs, dört bir taraftan kuşatılmış olan aziz milletimizin şahlanarak direnişe geçtiği ve ardından zafere adım adım koştuğu destansı mücadelenin başladığı gündür. Tarih sahnesinden silinmek üzere olan hür ve bağımsız milletimiz, zaferini daha başlarken bütün dünyaya 19 Mayıs’ta ilan etti. Bir ve hür olmak için haykıran gönüller, Millî Mücadele ruhunun tecessüm ederek karış karış bütün vatan toprağına yayılmasını sağladı ve nihayetinde zaferle şad oldu.

19 Mayıs, dünya tarihini değiştirmiştir ve bu günün en büyük kazanımlarından biri hiç kuşkusuz gelecek nesillere aktardığı Millî Mücadele ruhudur. Bu mirasın gençlere armağan edilmesinde de bu mücadelenin ilelebet genç ve diri kalacağının mesajı vardır. Çünkü milletimizin millet olma yolunda atmış olduğu bu büyük adımı gelecek nesillere aktaracak güç ve enerji gençliğimizdedir.

 

 

Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ederek; yarınımızı emanet ettiğimiz bütün gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım. dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.