Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVJET Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 26.06.2019 - 15:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVJET Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Nevşehir Jeotermal Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (NEVJET) Yönetim Kurulu Toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşti.
  Gerçekleşen toplantıda; Kozaklı Jeotermal durumu ve Sera A.Ş. ile ilgili görüşmeler yapılarak, değerlendirildi.   Bilgi alışverişinin ardından toplantı sona erdi.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Ankara Tarım Kredi Kooperatifi Sera A.Ş. Genel Müdürü Özgür Güven, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukçuoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, NEVJET Müdürü Hakan İşeri, Kozaklı Termal Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal ve üyeler katıldı.
Nevşehir Jeotermal Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (NEVJET) Yönetim Kurulu Toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşti.

 

Gerçekleşen toplantıda; Kozaklı Jeotermal durumu ve Sera A.Ş. ile ilgili görüşmeler yapılarak, değerlendirildi.

 

Bilgi alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Ankara Tarım Kredi Kooperatifi Sera A.Ş. Genel Müdürü Özgür Güven, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukçuoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, NEVJET Müdürü Hakan İşeri, Kozaklı Termal Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal ve üyeler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.