Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1. Amatör Ligde 8 Maçta 47 Gol Atıldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 10:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir 1. Amatör Ligde 8 Maçta 47 Gol Atıldı

Nevşehir 1. Amatör Ligde 3. Hafta maçları hafta sonunda oynanan müsabakalar ile sona erdi. Nevşehir 1. Amatör Ligde A ve B Grubunda hafta sonunda 8 karşılaşma oynandı. 1. Amatör Ligde hafta sonun oynanan müsabakalarda adeta gol yağmuru yaşanırken 3. Hafta maçları sonunda fileler tam 47 kez havalandı. Haftanın en farklı skorunu 5-1 lik sonuç ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi futbol takımı Avanos spor karşısında alırken haftanın en gollü mücadelesi ise Ürgüp Spor ile Polisgücü arasından oynanan maçta oldu. Ürgüp Spor, Poligücünü 7-5 mağlup ederken fileler tam 12 kez sarsıldı. Nevşehir 1. Amatör Ligde 3. Hafta maçlarında alınan sonuçlar ise şu şekilde; İl Özel İdare: 0 Ortahisar:3 Suvermez: 2 Çat Gençlik Spor: 2 Göre: 2 Acıgöl: 3 Kaymaklı: 2 Telekom: 3 NEHÜ: 5 Avanos Spor: 1 Ürgüp: 7 Polisgücü: 5 Göreme:4 Kozaklı:0 Hacıbektaş: 5 Kapadokya Nevşehir Spor: 3  

Nevşehir 1. Amatör Ligde 3. Hafta maçları hafta sonunda oynanan müsabakalar ile sona erdi.

Nevşehir 1. Amatör Ligde A ve B Grubunda hafta sonunda 8 karşılaşma oynandı. 1. Amatör Ligde hafta sonun oynanan müsabakalarda adeta gol yağmuru yaşanırken 3. Hafta maçları sonunda fileler tam 47 kez havalandı. Haftanın en farklı skorunu 5-1 lik sonuç ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi futbol takımı Avanos spor karşısında alırken haftanın en gollü mücadelesi ise Ürgüp Spor ile Polisgücü arasından oynanan maçta oldu. Ürgüp Spor, Poligücünü 7-5 mağlup ederken fileler tam 12 kez sarsıldı.

Nevşehir 1. Amatör Ligde 3. Hafta maçlarında alınan sonuçlar ise şu şekilde;

İl Özel İdare: 0 Ortahisar:3
Suvermez: 2 Çat Gençlik Spor: 2
Göre: 2 Acıgöl: 3
Kaymaklı: 2 Telekom: 3
NEHÜ: 5 Avanos Spor: 1
Ürgüp: 7 Polisgücü: 5
Göreme:4 Kozaklı:0
Hacıbektaş: 5 Kapadokya Nevşehir Spor: 3

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.