MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1. Amatör Lig Sezonu Tamamlandı

SPOR 06.03.2017 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir 1. Amatör Lig Sezonu Tamamlandı

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir 1.amatör lig 2016-2017 futbol sezonunda iki grupta 16 takımın mücadele ettiği sezon hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.
  NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir 1.amatör lig 2016-2017 futbol sezonunda iki grupta 16 takımın mücadele ettiği sezon hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.     1.Amatör ligde 206-2017 futbol sezonu hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlanırken A ve B grubunda ilk dört sırada yer alan takımlar play off müsabakalarında karşılaşacaklar. 1.Amatör ligde hafta sonunda oynanan müsabakalar sonrasında Ürgüpspor: 1 NEHÜ: 3, Kapadokya Nevşehirspor:1 Suvermez Kalespor:2, Telekomspor:0 Çat Gençlikspor:7, Kapadokya Avanosspor: 2 Acıgölspor:1, Derinkuyugücü: 2 Kapadokya Göremespor: 0, Gülşehir Belediyespor:3 Hacıbektaş 0 (Hükmen) sonuçları alındı.   Bu sonuçların ardından A Grubunda Çat Gençlikspor namaglup grubu lider tamamlarken B grubunda ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlikspor takımı grubu lider tamamladı. 1.amatör ligde 2016-2017 futbol sezonu sonrasında ise Hacıbektaş, Polisgücü Gençlikspor,  bir alt kümeye düşen takımlar oldu.   Play Off Maçları Başlayacak   Nevşehir 1.amatör ligde 2016-2017 futbol sezonunun tamamlanmasının ardından 18 Mart tarihinde A ve B grubunda ilk dört sırayı alan takımlar ise play off maçlarında karşılaşacaklar.   Play off müsabakalarında A grubunun birincisi Çat Gençlikspor, B grubunun dördüncüsü olan Derinkuyugücü ile B grubunun birincisi NEÜ Gençlikspor A grubunun dördüncüsü Acıgölspor ile A grubu ikincisi olan Kapadokya Avanosspor, B grubunun üçüncüsü olan Kapadokya Göremespor, B grubunu ikinci sırada tamamlayan Suvermez Kalespor, A grubunun üçüncüsü Gülşehir Belediyespor ile eşleşti. Müsabakalar deplasmanlı lig usulüne göre ilk maçlar 18-19 Mart tarihlerinde oynanacak olup rövanş maçları ise 25-26 Mart tarihlerinde oynanacak.  Müsabakalar sonrasında tur atlayan takımlar kura çekimi ile yarı final maçında iki maç üzerinden karşılaşacak olup, finale kalan takımlar ise 9 Nisan Pazar günü Nevşehir 1.amatör lig şampiyonu olabilmek için karşılaşacaklar.   Nevşehir 1.amatör ligde şampiyon olan takım ise Bölgesel Amatör Lig’de Nevşehir’i temsil edebilmek için 15 Nisan tarihinde Nevşehirspor ile karşılaşacak.
NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir 1.amatör lig 2016-2017 futbol sezonunda iki grupta 16 takımın mücadele ettiği sezon hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

 

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir 1.amatör lig 2016-2017 futbol sezonunda iki grupta 16 takımın mücadele ettiği sezon hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.  

 

1.Amatör ligde 206-2017 futbol sezonu hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlanırken A ve B grubunda ilk dört sırada yer alan takımlar play off müsabakalarında karşılaşacaklar. 1.Amatör ligde hafta sonunda oynanan müsabakalar sonrasında Ürgüpspor: 1 NEHÜ: 3, Kapadokya Nevşehirspor:1 Suvermez Kalespor:2, Telekomspor:0 Çat Gençlikspor:7, Kapadokya Avanosspor: 2 Acıgölspor:1, Derinkuyugücü: 2 Kapadokya Göremespor: 0, Gülşehir Belediyespor:3 Hacıbektaş 0 (Hükmen) sonuçları alındı.

 

Bu sonuçların ardından A Grubunda Çat Gençlikspor namaglup grubu lider tamamlarken B grubunda ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlikspor takımı grubu lider tamamladı. 1.amatör ligde 2016-2017 futbol sezonu sonrasında ise Hacıbektaş, Polisgücü Gençlikspor,  bir alt kümeye düşen takımlar oldu.

 

Play Off Maçları Başlayacak

 

Nevşehir 1.amatör ligde 2016-2017 futbol sezonunun tamamlanmasının ardından 18 Mart tarihinde A ve B grubunda ilk dört sırayı alan takımlar ise play off maçlarında karşılaşacaklar.

 

Play off müsabakalarında A grubunun birincisi Çat Gençlikspor, B grubunun dördüncüsü olan Derinkuyugücü ile B grubunun birincisi NEÜ Gençlikspor A grubunun dördüncüsü Acıgölspor ile A grubu ikincisi olan Kapadokya Avanosspor, B grubunun üçüncüsü olan Kapadokya Göremespor, B grubunu ikinci sırada tamamlayan Suvermez Kalespor, A grubunun üçüncüsü Gülşehir Belediyespor ile eşleşti.


Müsabakalar deplasmanlı lig usulüne göre ilk maçlar 18-19 Mart tarihlerinde oynanacak olup rövanş maçları ise 25-26 Mart tarihlerinde oynanacak.  Müsabakalar sonrasında tur atlayan takımlar kura çekimi ile yarı final maçında iki maç üzerinden karşılaşacak olup, finale kalan takımlar ise 9 Nisan Pazar günü Nevşehir 1.amatör lig şampiyonu olabilmek için karşılaşacaklar.

 

Nevşehir 1.amatör ligde şampiyon olan takım ise Bölgesel Amatör Lig’de Nevşehir’i temsil edebilmek için 15 Nisan tarihinde Nevşehirspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.