MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1969 GSK futbol takımı Teknik Direktörü Özcan istifa etti

SPOR 12.03.2020 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir 1969 GSK futbol takımı Teknik Direktörü Özcan istifa etti

Nevşehir Amatör Küme takımlarından Nevşehir 1969 GSK futbol takımını çalıştıran , ilimizin tecrübeli ve başarılı Teknik Direktörü Ali Özcan kulüpteki bütün görevlerinden istifa etti.
  Nevşehir Amatör Küme takımlarından Nevşehir 1969 GSK futbol  takımını çalıştıran , ilimizin tecrübeli ve başarılı Teknik Direktörü Ali Özcan kulüpteki bütün görevlerinden istifa etti.   Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi;    '' Sezon başında Nevşehir 1.Amatör Kümeye , takımla ilgilenecek yönetici ve Teknik Direktör bulamadığı için lige katılmama kararı alan Nevşehir 1969 GSK yönetimi ile irtibata geçtik , yaptığımız transferler ve çalışmalarla lige katıldık. Ligin başlamasına çok kısa bir süre kalmasına rağmen başarılı bir takım oluşturduk. Gerek genç takımlar liginde gerekse A takımda özveri ile hiç bir karşılık beklemeden Nevşehir gençliğine ve Kulübe hizmet ettik. U-16 takımına final oynattık. Fakat son dönemde kulüpte görevli bazı kişilerle yaşadığımız  sorunlar nedeni ile anlaşmazlığa düştük.       Bundan dolayı Nevşehir 1969 GSK deki bütün görevlerimden istifa ediyorum. Nevşehir'de spora hizmet etmeye devam edeceğim bunun içinde gelecek bütün  tekliflere açığım. Nevşehir 1969 GSK takımına bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim''
Nevşehir Amatör Küme takımlarından Nevşehir 1969 GSK futbol takımını çalıştıran , ilimizin tecrübeli ve başarılı Teknik Direktörü Ali Özcan kulüpteki bütün görevlerinden istifa etti.

 

Nevşehir Amatör Küme takımlarından Nevşehir 1969 GSK futbol  takımını çalıştıran , ilimizin tecrübeli ve başarılı Teknik Direktörü Ali Özcan kulüpteki bütün görevlerinden istifa etti.

 

Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

   '' Sezon başında Nevşehir 1.Amatör Kümeye , takımla ilgilenecek yönetici ve Teknik Direktör bulamadığı için lige katılmama kararı alan Nevşehir 1969 GSK yönetimi ile irtibata geçtik , yaptığımız transferler ve çalışmalarla lige katıldık. Ligin başlamasına çok kısa bir süre kalmasına rağmen başarılı bir takım oluşturduk. Gerek genç takımlar liginde gerekse A takımda özveri ile hiç bir karşılık beklemeden Nevşehir gençliğine ve Kulübe hizmet ettik. U-16 takımına final oynattık. Fakat son dönemde kulüpte görevli bazı kişilerle yaşadığımız  sorunlar nedeni ile anlaşmazlığa düştük. 

 

   Bundan dolayı Nevşehir 1969 GSK deki bütün görevlerimden istifa ediyorum. Nevşehir'de spora hizmet etmeye devam edeceğim bunun içinde gelecek bütün  tekliflere açığım. Nevşehir 1969 GSK takımına bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.