Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1.Amatör Lig Hafta Sonunda Oynanacak Maçlarla Tamamlanacak

SPOR 02.03.2018 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir 1.Amatör Lig Hafta Sonunda Oynanacak Maçlarla Tamamlanacak

Nevşehir 1.Amatör Ligde hafta sonunda son oynanacak olan müsabakaların heyecanı yaşanacak.
  1.Amatör Ligde 18.hafta müsabakaları hafta sonunda oynanacak maçlar ile tamamlanırken ligden düşen takımlarda belli olacak. 1.Amatör Ligde hafta sonunda, Kapadokya Göremespor-Telekomspor, Eğitim Gençlikspor-Gülşehir Belediyespor, Suvermez Kalespor-Görespor, Maksan Otomotivspor-Nevşehir 1969, Kapadokya Avanosspor-Kapadokya Nevşehirspor, Çat Gençlikspor-Kaymaklı Belediyespor, Derinkuyugücü-Kavak Gençlikspor, NEHÜ-Acıgölspor takımları karşılaşacak.   Hafta sonunda oynanacak olan maçlar arasında ise hiç şüphesiz Maksan Otomotivspor ile Nevşehir 1969 GK ve Eğitim Gençlikspor-Gülşehir Belediyespor maçları büyük heyecana sahne olacak. Oynanacak olan maçların sonuçlarına göre ise 2.Amatör Lige Eğitim Gençlikspor, Nevşehir 1969 ve Maksan Otomotivspor takımlarından bir tanesi düşecek.
Nevşehir 1.Amatör Ligde hafta sonunda son oynanacak olan müsabakaların heyecanı yaşanacak.

 

1.Amatör Ligde 18.hafta müsabakaları hafta sonunda oynanacak maçlar ile tamamlanırken ligden düşen takımlarda belli olacak. 1.Amatör Ligde hafta sonunda, Kapadokya Göremespor-Telekomspor, Eğitim Gençlikspor-Gülşehir Belediyespor, Suvermez Kalespor-Görespor, Maksan Otomotivspor-Nevşehir 1969, Kapadokya Avanosspor-Kapadokya Nevşehirspor, Çat Gençlikspor-Kaymaklı Belediyespor, Derinkuyugücü-Kavak Gençlikspor, NEHÜ-Acıgölspor takımları karşılaşacak.

 

Hafta sonunda oynanacak olan maçlar arasında ise hiç şüphesiz Maksan Otomotivspor ile Nevşehir 1969 GK ve Eğitim Gençlikspor-Gülşehir Belediyespor maçları büyük heyecana sahne olacak. Oynanacak olan maçların sonuçlarına göre ise 2.Amatör Lige Eğitim Gençlikspor, Nevşehir 1969 ve Maksan Otomotivspor takımlarından bir tanesi düşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.