Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1.Amatör Ligde gruplar belli oldu

SPOR 10.10.2021 - 00:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir 1.Amatör Ligde gruplar belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu 2021-2022 Nazmi Orhan futbol sezonunda gruplar belli oldu.
TFF İl Temsilcisi Tolga Karaca, 2021-2022 Nazmi Orhan sezonunda 1.amatör ligde mücadele edecek olan takımların gruplarının açıklandığını belirtti. Karaca, “Türkiye Futbol Federasyonu TFF Nevşehir İl Temsilcisi olarak 2021 - 2022 Nazmi Orhan Sezonu Nevşehir Yerel Amatör Futbol Liginin centilmenlik ve fair play ruhu çerçevesinde geçmesini temenni ediyor bütün futbol paydaşlarına sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi.   İşte 1.Amatör Ligde gruplar A Grubu Derinkuyugücü Yazıhüyükspor Kaymaklıspor Nevşehir 1969 GSK K. Nevşehirspor Eğitim Gençlikspor Maksan Gençlikspor B Grubu K. Avanosspor Çalış Belediyespor Ortahisar Belediyespor Görespor Nevşehir Anadolugücü FK Karapınarspor C Grubu Kozaklıspor Hacıbektaşgücü Telekomspor Hisarspor İl özel İdarespor Sulusarayspor
Türkiye Futbol Federasyonu 2021-2022 Nazmi Orhan futbol sezonunda gruplar belli oldu.

TFF İl Temsilcisi Tolga Karaca, 2021-2022 Nazmi Orhan sezonunda 1.amatör ligde mücadele edecek olan takımların gruplarının açıklandığını belirtti. Karaca, “Türkiye Futbol Federasyonu TFF Nevşehir İl Temsilcisi olarak 2021 - 2022 Nazmi Orhan Sezonu Nevşehir Yerel Amatör Futbol Liginin centilmenlik ve fair play ruhu çerçevesinde geçmesini temenni ediyor bütün futbol paydaşlarına sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

 

İşte 1.Amatör Ligde gruplar

A Grubu


Derinkuyugücü
Yazıhüyükspor
Kaymaklıspor
Nevşehir 1969 GSK
K. Nevşehirspor
Eğitim Gençlikspor
Maksan Gençlikspor

B Grubu


K. Avanosspor
Çalış Belediyespor
Ortahisar Belediyespor
Görespor
Nevşehir Anadolugücü FK
Karapınarspor

C Grubu


Kozaklıspor
Hacıbektaşgücü
Telekomspor
Hisarspor
İl özel İdarespor
Sulusarayspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.