Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1.Amatör Ligde haftanın sonuçları

SPOR 25.11.2019 - 09:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir 1.Amatör Ligde haftanın sonuçları

Nevşehir 1.Amatör Ligde 6.hafta müsabakaları bir maç haricinde tamamlandı.
  Nevşehir 1.Amatör Ligde 6.hafta müsabakaları hafta sonunda oynanan maçlar ile tamamlanırken Telekomspor-Ortahisar Belediyespor karşılaşması ertelendi.    1.Amatör Ligde haftanın sonuçları   Kapadokya Nevşehirspor: 5 Kavak Gençlikspor:0,   Yazıhöyükspor: 3 Kaymaklı Belediyespor:1,    Derinkuyugücü: 2 Suvermez Kalespor:3,    Kozaklıspor: 2 Eğitim Gençlikspor:1,   Ürgüpspor: 2 Nevşehir 1969 SK: 0   Bu sonuçların ardından A grubunda Suvermez Kalespor, B grubunda 1 maçı eksik Ortahisar Belediyespor liderliklerini sürdürdü.
Nevşehir 1.Amatör Ligde 6.hafta müsabakaları bir maç haricinde tamamlandı.

 

Nevşehir 1.Amatör Ligde 6.hafta müsabakaları hafta sonunda oynanan maçlar ile tamamlanırken Telekomspor-Ortahisar Belediyespor karşılaşması ertelendi. 

 

1.Amatör Ligde haftanın sonuçları

 

Kapadokya Nevşehirspor: 5 Kavak Gençlikspor:0,

 

Yazıhöyükspor: 3 Kaymaklı Belediyespor:1,

 

 Derinkuyugücü: 2 Suvermez Kalespor:3,

 

 Kozaklıspor: 2 Eğitim Gençlikspor:1,

 

Ürgüpspor: 2 Nevşehir 1969 SK: 0

 

Bu sonuçların ardından A grubunda Suvermez Kalespor, B grubunda 1 maçı eksik Ortahisar Belediyespor liderliklerini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.