Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1.Amatör Ligde haftanın sonuçları

SPOR 20.01.2020 - 09:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir 1.Amatör Ligde haftanın sonuçları

Nevşehir 1.Amatör Ligde ligin ikinci yarısının ilk maçları hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.
  Nevşehir 1.Amatör Ligde ligin 8.hafta maçları hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.  Futbolseverler hafta sonunda oynanan maçlarda 37 gol izlerken haftanın en farklı skorunu Kozaklıspor’u 9-2 mağlup eden Ortahisar Belediye Göremespor elde etti.   Haftanın sonuçları   Avanosspor:0 Ürgüpspor:5, Ortahisar Belediye Göremespor: 9 Kozaklıspor:2, Nevşehir 1969 SK: 1 Eğitim Gençlikspor:0,  Suvermez Kalespor:6 Kavak Gençlikspor:0, Görespor: 5 Derinkuyugücü:4, Kaymaklı Belediyespor: 2 Kapadokya Nevşehirspor: 3   Bu sonuçların ardından A Grubunda 19 puanla Suvermez Kalespor, B Grubunda ise 19 puanla Ortahisar Belediye Göremespor liderliklerini sürdürdü.
Nevşehir 1.Amatör Ligde ligin ikinci yarısının ilk maçları hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

 

Nevşehir 1.Amatör Ligde ligin 8.hafta maçları hafta sonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.  Futbolseverler hafta sonunda oynanan maçlarda 37 gol izlerken haftanın en farklı skorunu Kozaklıspor’u 9-2 mağlup eden Ortahisar Belediye Göremespor elde etti.

 

Haftanın sonuçları

 

Avanosspor:0 Ürgüpspor:5,

Ortahisar Belediye Göremespor: 9 Kozaklıspor:2,

Nevşehir 1969 SK: 1 Eğitim Gençlikspor:0,

 Suvermez Kalespor:6 Kavak Gençlikspor:0,

Görespor: 5 Derinkuyugücü:4,

Kaymaklı Belediyespor: 2 Kapadokya Nevşehirspor: 3

 

Bu sonuçların ardından A Grubunda 19 puanla Suvermez Kalespor, B Grubunda ise 19 puanla Ortahisar Belediye Göremespor liderliklerini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.