MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 75. Yıl Ortaokulu E-Twinning Ödülü Kazandı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2015 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir 75. Yıl Ortaokulu E-Twinning Ödülü Kazandı

Avrupa´da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla ülkemiz, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning Faaliyetinin üyesi haline gelmiştir. Bu kapsamda  75.Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Kezban Çimentepe ve  75.Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özgül Bal Acar  2014 yılında gerçekleştirdikleri eTwinning projelerinde başarı elde ederek Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 2 Ulusal ve 1 Avrupa Kalite Etiketi sertifikası almaya hak kazandılar. Öğretmenlerimize ödüllerini Nevşehir Valimiz Sayın Mehmet Ceylan takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, 75.Yıl Ortaokulu Okul Müdürü Tahsin Gedik ve Müdür Yardımcısı Fatih Çelik katıldı. Tören sonrası 75.Yıl Ortaokulu Okul Müdürü Tahsin Gedik, '' Eğitim kalitesini her alanda arttırarak Nevşehir eğitimine önemli hizmetler veren okulumuz kalitesiyle ilimizde devlet okullarında özel okul kalitesi verme hedefini bu ödüllerle taçlandırmıştır. Bu ödülü okulumuza kazandıran öğretmenlerim Kezban Çimentepe ve Özgül Bal Acar'a ve müdür yardımcımız Fatih Çelik'e çok teşekkür ediyorum. Okul olarak bir ekip ruhuyla  buna benzer birçok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır'' dedi.
Avrupa´da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla ülkemiz, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning Faaliyetinin üyesi haline gelmiştir.
Bu kapsamda  75.Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Kezban Çimentepe ve  75.Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özgül Bal Acar  2014 yılında gerçekleştirdikleri eTwinning projelerinde başarı elde ederek Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 2 Ulusal ve 1 Avrupa Kalite Etiketi sertifikası almaya hak kazandılar. Öğretmenlerimize ödüllerini Nevşehir Valimiz Sayın Mehmet Ceylan takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, 75.Yıl Ortaokulu Okul Müdürü Tahsin Gedik ve Müdür Yardımcısı Fatih Çelik katıldı. Tören sonrası 75.Yıl Ortaokulu Okul Müdürü Tahsin Gedik, '' Eğitim kalitesini her alanda arttırarak Nevşehir eğitimine önemli hizmetler veren okulumuz kalitesiyle ilimizde devlet okullarında özel okul kalitesi verme hedefini bu ödüllerle taçlandırmıştır. Bu ödülü okulumuza kazandıran öğretmenlerim Kezban Çimentepe ve Özgül Bal Acar'a ve müdür yardımcımız Fatih Çelik'e çok teşekkür ediyorum. Okul olarak bir ekip ruhuyla  buna benzer birçok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır'' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.