Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Islah Organize sanayi bölgesi arsa satış ihale ilanı

NEVŞEHİR 17.04.2019 - 13:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Islah Organize sanayi bölgesi arsa satış ihale ilanı

Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesinde bulunan arsa ihale ile satışa sunulacak.
  NEVŞEHİR ISLAH ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ARSA SATIŞ İHALE İLANI   Tapunun;   Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Boğazköy, İlfat Mevkii, K33D18C4A Pafta, 206 Ada, 3 parselde kaim, Islah Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan 3.474,81 m2 alana sahip sanayi parseli 200,00 TL/m2 muhammen bedelle,   Kapalı Zarf - Açık Teklif Usulü ile (açık arttırma) 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 13.00’da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında ihale ile satılacaktır.   İstekliler; ihaleye ilişkin bilgileri Bölge Müdürlüğü’nden öğrenebilirler. Satış ihalesine ait taşınmaz mal satış şartnamesi, her gün mesai saatleri içerisinde görülebilir ve alınabilir. İlanen duyurulur.
Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesinde bulunan arsa ihale ile satışa sunulacak.

 

NEVŞEHİR ISLAH ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

ARSA SATIŞ İHALE İLANI

 

Tapunun;

 

Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Boğazköy, İlfat Mevkii, K33D18C4A Pafta, 206 Ada, 3 parselde kaim, Islah Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan 3.474,81 m2 alana sahip sanayi parseli 200,00 TL/m2 muhammen bedelle,

 

Kapalı Zarf - Açık Teklif Usulü ile (açık arttırma) 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 13.00’da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında ihale ile satılacaktır.

 

İstekliler; ihaleye ilişkin bilgileri Bölge Müdürlüğü’nden öğrenebilirler. Satış ihalesine ait taşınmaz mal satış şartnamesi, her gün mesai saatleri içerisinde görülebilir ve alınabilir. İlanen duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.