MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Akdoğan’ın Tayini Çıktı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2014 - 01:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Akdoğan’ın Tayini Çıktı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu birinci Daire Başkanlığı’nın yaz kararnamesi ile Nevşehir Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Sinan Akdoğan Bakırköy Hakimliğine atandı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 11.06.2014 tarihli ve 1357 sayılı kararnamesi ile Nevşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan Bakırköy Hakimliğine atandı. Nevşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan’dan boşalan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına ise Gaziantep Hakimi Sabahattin Sarıdoğan atandı.  Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Daire Başkanlığı tarafından Nevşehir Adliyesine iki hakim daha atandı. Kaş Hakimi Ömer Aslan ve Ağrı Hakimi Hasan Kocabaş’ta yaz kararnamesi ile Nevşehir Hakimliği görevine atandılar. 
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu birinci Daire Başkanlığı’nın yaz kararnamesi ile Nevşehir Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Sinan Akdoğan Bakırköy Hakimliğine atandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 11.06.2014 tarihli ve 1357 sayılı kararnamesi ile Nevşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan Bakırköy Hakimliğine atandı.

Nevşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan’dan boşalan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına ise Gaziantep Hakimi Sabahattin Sarıdoğan atandı. 

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Daire Başkanlığı tarafından Nevşehir Adliyesine iki hakim daha atandı. Kaş Hakimi Ömer Aslan ve Ağrı Hakimi Hasan Kocabaş’ta yaz kararnamesi ile Nevşehir Hakimliği görevine atandılar. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.