Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Yoğun İlgi

SAĞLIK 02.12.2016 - 09:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Yoğun İlgi

Nevşehir Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş poliklinikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Nevşehir Devlet Hastanesi  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş poliklinikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.     Nevşehir şehir merkezinde hizmet verdiği dönemlerde hem hizmet olarak hemde bina olarak çok sıkıntılı olan Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi artık geniş doktor kadrosu ve hizmetleri ile adeta Nevşehir’de Diş sorunlarına çözüm bulan merkez oldu.       Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde modern araç ve gereçlerle hastalara hizmet verildiğini belirten vatandaşlar , eskiden diş sağlığı konusunda Kayseri gibi büyük illere giderdik. Ancak artık diş yönünden gerek doktorlar gerekse hastane şartları anlamında güzel bir hizmet almaktayız. Diş poliklinikte hemen hemen her alanda diş sağlığı hizmetini almaktayız. Hem doktorlar hem de poliklinik hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını söylediler.    
Nevşehir Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş poliklinikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Nevşehir Devlet Hastanesi  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş poliklinikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

 

 

Nevşehir şehir merkezinde hizmet verdiği dönemlerde hem hizmet olarak hemde bina olarak çok sıkıntılı olan Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi artık geniş doktor kadrosu ve hizmetleri ile adeta Nevşehir’de Diş sorunlarına çözüm bulan merkez oldu.  

 

 

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde modern araç ve gereçlerle hastalara hizmet verildiğini belirten vatandaşlar , eskiden diş sağlığı konusunda Kayseri gibi büyük illere giderdik. Ancak artık diş yönünden gerek doktorlar gerekse hastane şartları anlamında güzel bir hizmet almaktayız. Diş poliklinikte hemen hemen her alanda diş sağlığı hizmetini almaktayız. Hem doktorlar hem de poliklinik hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını söylediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.