Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Camiasında Neler Oluyor ?

SİYASET 24.12.2016 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Camiasında Neler Oluyor ?

AK Parti yeni Başkanlık sistemi ile birlikte yeni bir yapılanmaya gidiyor.
AK Parti yeni Başkanlık sistemi ile birlikte yeni bir yapılanmaya gidiyor.   HERKESE MAVİ BONCUK DAĞITIMI DEVAM MI EDİYOR !  AK Partide Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Mustafa Ataş teşkilatlarda Başkanlık yapacak olan kişilerin özellikle Üniversite mezunu olmasına çok dikkat ediyor. Ataş halk toplantılarında bizim için İl İlçe Başkanlarımızın halkla iyi iletişim kurabilmesi çok önemlidir diyor. Cumhurbaşkanı Gölgesinde Kongreler  Nevşehir şehri bu zamana kadar hep Başbakan gölgesinde kongrelerini tamamladı. Ak Parti İl Kongreleri öncesinde bir çok Başkan adayı liste oluşturmasına rağmen, listeler son gün,ya birleştirildi,ya da bir adayın yarıştan çekilmesi ile sonuçlandı. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması ile birlikte Nevşehir’de il ilçe kongrelerinin değişeceğine, artık atananların değil, seçilenlerin AK Parti’ye Başkanlık yapacağına inanan gruplar her dönem olduğu gibi şimdiden hazırlıklarına başladı. AK Parti Nevşehir İl Teşkilatında görev yapmış bu partiye bir çok alanda hizmet vermiş önemli isimler planlanan il kongresi için şimdiden çalışmalarına başladı. 2017 Yılı Nevşehir’de Çok Hareketli Geçecek. 2017 yılında İl İlçe Belde kongrelerini tamamlamayı planlayan AK Parti Nevşehir’de çok hareketli bir seçim süreci bekliyor.  İl İlçe kongreleri görev alan kişilerin ise Yerel ve Genel seçimler her hangi bir şekilde istifa edip gerek milletvekili aday adayı, gerekse belediye  başkanı aday adayı olamayacağı öğrenildi. 2017 yılında Nevşehir’de  nasıl bir süreç bekliyor.   FETÖ/PYD operasyonları Nevşehir AK Parti Seçimlerini etkilecek !   İl ve ilçelerde FETÖ unsurundan şüphelenilen kişiler ile partinin ilişkisi bitirilerek temizlenecek !      Lale Haber olarak yaptığımız araştırmalara göre Nevşehir İl Başkanlığına aday olmayı düşünen Nevşehirli bir iş adamın şimdiden çalışmalara başladığı toplantılar ve ziyaretlere 2017 başında start vereceği öğrenildi. 
AK Parti yeni Başkanlık sistemi ile birlikte yeni bir yapılanmaya gidiyor.

AK Parti yeni Başkanlık sistemi ile birlikte yeni bir yapılanmaya gidiyor.

 

HERKESE MAVİ BONCUK DAĞITIMI DEVAM MI EDİYOR ! 

AK Partide Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Mustafa Ataş teşkilatlarda Başkanlık yapacak olan kişilerin özellikle Üniversite mezunu olmasına çok dikkat ediyor. Ataş halk toplantılarında bizim için İl İlçe Başkanlarımızın halkla iyi iletişim kurabilmesi çok önemlidir diyor.

Cumhurbaşkanı Gölgesinde Kongreler 

Nevşehir şehri bu zamana kadar hep Başbakan gölgesinde kongrelerini tamamladı. Ak Parti İl Kongreleri öncesinde bir çok Başkan adayı liste oluşturmasına rağmen, listeler son gün,ya birleştirildi,ya da bir adayın yarıştan çekilmesi ile sonuçlandı.


Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması ile birlikte Nevşehir’de il ilçe kongrelerinin değişeceğine, artık atananların değil, seçilenlerin AK Parti’ye Başkanlık yapacağına inanan gruplar her dönem olduğu gibi şimdiden hazırlıklarına başladı. AK Parti Nevşehir İl Teşkilatında görev yapmış bu partiye bir çok alanda hizmet vermiş önemli isimler planlanan il kongresi için şimdiden çalışmalarına başladı.



2017 Yılı Nevşehir’de Çok Hareketli Geçecek.

2017 yılında İl İlçe Belde kongrelerini tamamlamayı planlayan AK Parti Nevşehir’de çok hareketli bir seçim süreci bekliyor. 

İl İlçe kongreleri görev alan kişilerin ise Yerel ve Genel seçimler her hangi bir şekilde istifa edip gerek milletvekili aday adayı, gerekse belediye  başkanı aday adayı olamayacağı öğrenildi. 2017 yılında Nevşehir’de  nasıl bir süreç bekliyor.

 

FETÖ/PYD operasyonları Nevşehir AK Parti Seçimlerini etkilecek !

 

İl ve ilçelerde FETÖ unsurundan şüphelenilen kişiler ile partinin ilişkisi bitirilerek temizlenecek ! 

 

 

Lale Haber olarak yaptığımız araştırmalara göre Nevşehir İl Başkanlığına aday olmayı düşünen Nevşehirli bir iş adamın şimdiden çalışmalara başladığı toplantılar ve ziyaretlere 2017 başında start vereceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.