Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti'de Böyle Başkan Olmamalı ?

SİYASET 04.05.2017 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti'de Böyle Başkan Olmamalı ?

AK Parti’ye halen zarar veriyor Cesareti AK Parti’den mi alıyor? Geçtiğimiz günlerde balon kazasını “haber yaptılar” diye gazetecilere ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan Ortahisar AK Parti Belde teşkilat Başkanı Mehmet Ali Özendi, partisine zarar vermeyi sürdürüyor.
AK Parti’ye halen zarar veriyor Cesareti AK Parti’den mi alıyor? Geçtiğimiz günlerde balon kazasını “haber yaptılar” diye gazetecilere ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan Ortahisar AK Parti Belde teşkilat Başkanı Mehmet Ali Özendi, partisine zarar vermeyi sürdürüyor.   Geçtiğimiz ay içerisinde Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi’nde elektrik tellerine çarpan balonun düşmesi sonucu kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi de hafif şekilde yaralanmıştı. Kaza sonrasında olay yerine gelerek görevini yapmaya çalışan TRT Nevşehir Muhabiri Şerif Taşar’a balon çalışanları tarafından çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Ardından AK Parti gibi saygın bir partinin Ortahisar belde teşkilat başkanı da bu çirkin saldırıya ortak olarak sosyal paylaşım sitesinden ağza alınmayacak hakaretlerde bulunmuştu. Tabi, bu çirkin saldırılara Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanları sessiz kalmadı. AK Partili o başkan hakkında Ürgüp Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.   Ancak, olay yargıya intikal etmesine rağmen AK Parti’nin belde teşkilat başkanı, halen duyarsız davranışlarına devam ediyor. Attığı paylaşımları ile insanları tahrik edip kışkırtmaya devam ediyor.   Savcılıkta verdiği ifadeden sonra yine gazetecileri hedef alan paylaşımlarına devam eden pişkin başkan bu kez paylaşımında “İfadeyi Verdik Tamamda Kaç Baloncu Kaç Rezerve İptal Etti O Haberlerden Sonra Bide Onun Haberini Yapalım 5000 Adamın Ekmek Yediğini Unuttunuz Galiba Balon Sektöründen... Haaa Bugün Dünya Pilotlar Günü Utanmadan Onu da Kutlarsınız Siz.. Geçenlerde Gazino da Adam Vurdular Bizim Gazeteciler Hiç Haber Yapmadı Niye Size Gülerim BEN” ifadelerine yer verdi.   Hatta Ortahisar’da AK Partiyi ve vatandaşları temsil eden bu başkan, paylaşımının altında yaptığı yorumda çocuklar gibi “En Son Sünnet Düğünümde Korktum Sonra Timurtaş Hocam ve Mahmut Hocam Duâ Yemegine Geldi Duâ Edince Geçmişti Korkularım” diyor. Güler misin, ağlar mısın.   İktidar partisini kimler temsil ediyor? Bu cesareti kimden alıyor?   İl Başkanı vekiller ve belediye başkanları bunları görmüyor mu?, Bu şahıs teşkilat başkanı olduğu için, bu cesareti olayın yaşandığı tarihte sessiz kalan parti yöneticilerinden mi alıyor?   BALONCU MU?, AVUKAT MI?, SİYASETÇİ Mİ? ne iş yaptığı belli olmayan bu şahıs paylaşımları ile PROVOKATÖRLÜK yapıp gazetecileri mi hedef gösteriyor?   Mini yorum Bu şahıs paylaşımında 5 bin kişi ekmek yiyor diyor doğru, ancak 5 bin kişi ekmek yiyecek diye masum insanların ölmesine göz mü yumulacak? Bu tip paylaşımlar ile AK Parti teşkilatına zarar vermeye devam eden Mehmet Ali Özendi’nin Ortahisar’dan birçok takipçisi gazetemizi arayarak bize destek verirken, paylaşımların küstahça olduğunu belirtiyorlar.   Olay esnasında Ürgüp savcısı duyarlı davranıp gazeteci arkadaşımıza sahip çıkmıştı. Ortahisar belde teşkilat başkanı olan bu arkadaş halen gazetecileri hedef göstermeye devam ediyor. Bu çirkin saldırılara kim son verecek?      
AK Parti’ye halen zarar veriyor Cesareti AK Parti’den mi alıyor? Geçtiğimiz günlerde balon kazasını “haber yaptılar” diye gazetecilere ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan Ortahisar AK Parti Belde teşkilat Başkanı Mehmet Ali Özendi, partisine zarar vermeyi sürdürüyor.

AK Parti’ye halen zarar veriyor Cesareti AK Parti’den mi alıyor? Geçtiğimiz günlerde balon kazasını “haber yaptılar” diye gazetecilere ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan Ortahisar AK Parti Belde teşkilat Başkanı Mehmet Ali Özendi, partisine zarar vermeyi sürdürüyor.

 

Geçtiğimiz ay içerisinde Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi’nde elektrik tellerine çarpan balonun düşmesi sonucu kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi de hafif şekilde yaralanmıştı. Kaza sonrasında olay yerine gelerek görevini yapmaya çalışan TRT Nevşehir Muhabiri Şerif Taşar’a balon çalışanları tarafından çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Ardından AK Parti gibi saygın bir partinin Ortahisar belde teşkilat başkanı da bu çirkin saldırıya ortak olarak sosyal paylaşım sitesinden ağza alınmayacak hakaretlerde bulunmuştu. Tabi, bu çirkin saldırılara Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanları sessiz kalmadı. AK Partili o başkan hakkında Ürgüp Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

 

Ancak, olay yargıya intikal etmesine rağmen AK Parti’nin belde teşkilat başkanı, halen duyarsız davranışlarına devam ediyor. Attığı paylaşımları ile insanları tahrik edip kışkırtmaya devam ediyor.

 

Savcılıkta verdiği ifadeden sonra yine gazetecileri hedef alan paylaşımlarına devam eden pişkin başkan bu kez paylaşımında “İfadeyi Verdik Tamamda Kaç Baloncu Kaç Rezerve İptal Etti O Haberlerden Sonra Bide Onun Haberini Yapalım 5000 Adamın Ekmek Yediğini Unuttunuz Galiba Balon Sektöründen... Haaa Bugün Dünya Pilotlar Günü Utanmadan Onu da Kutlarsınız Siz.. Geçenlerde Gazino da Adam Vurdular Bizim Gazeteciler Hiç Haber Yapmadı Niye Size Gülerim BEN” ifadelerine yer verdi.

 

Hatta Ortahisar’da AK Partiyi ve vatandaşları temsil eden bu başkan, paylaşımının altında yaptığı yorumda çocuklar gibi “En Son Sünnet Düğünümde Korktum Sonra Timurtaş Hocam ve Mahmut Hocam Duâ Yemegine Geldi Duâ Edince Geçmişti Korkularım” diyor. Güler misin, ağlar mısın.

 

İktidar partisini kimler temsil ediyor? Bu cesareti kimden alıyor?

 

İl Başkanı vekiller ve belediye başkanları bunları görmüyor mu?, Bu şahıs teşkilat başkanı olduğu için, bu cesareti olayın yaşandığı tarihte sessiz kalan parti yöneticilerinden mi alıyor?

 

BALONCU MU?, AVUKAT MI?, SİYASETÇİ Mİ? ne iş yaptığı belli olmayan bu şahıs paylaşımları ile PROVOKATÖRLÜK yapıp gazetecileri mi hedef gösteriyor?

 

Mini yorum Bu şahıs paylaşımında 5 bin kişi ekmek yiyor diyor doğru, ancak 5 bin kişi ekmek yiyecek diye masum insanların ölmesine göz mü yumulacak? Bu tip paylaşımlar ile AK Parti teşkilatına zarar vermeye devam eden Mehmet Ali Özendi’nin Ortahisar’dan birçok takipçisi gazetemizi arayarak bize destek verirken, paylaşımların küstahça olduğunu belirtiyorlar.

 

Olay esnasında Ürgüp savcısı duyarlı davranıp gazeteci arkadaşımıza sahip çıkmıştı. Ortahisar belde teşkilat başkanı olan bu arkadaş halen gazetecileri hedef göstermeye devam ediyor. Bu çirkin saldırılara kim son verecek?

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.