MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti'de Kimler Nereye Aday ?

SİYASET 10.08.2017 - 12:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti'de Kimler Nereye Aday ?

AK Parti’de referandumun ardından gözler teşkilat seçimlerine çevrildi.
AK Parti’de referandumun ardından gözler teşkilat seçimlerine çevrildi.   Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı için mevcut başkan Mehmet Ali Tanrıver’in yanında Mustafa Rauf Yanar, Umut Ergül, Serkan Naci Feralan, Mehmet Aktürk, Ercan Civelek, Emin Fırsatvermez , Edip Avşar ve Cemil Çöloğlu isimleri öne çıkıyor.   Sürpriz bir şekilde 2015 yılında milletvekiline aday adayı olmuş bir ismin ise  Ankara anlamında çalışmalar yürüttüğü öğrenilirken bu ismin şuana kadar kim olduğunu sır gibi saklanıyor.    ÖNCE İLÇELER Referandumun sonuçlanmasının ardından AK Parti’de gözler teşkilat seçimlerine çevrildi. Delegelerin tespit edilmesinin ardından ilçe seçimleri gerçekleştirilecek.   Bunu takiben aylarda ise MERKEZ İlçe başkanlık seçimi yapılacak. Nevşehir’de Merkez ilçe başkanlığında ise mevcut başkan Salih Açıkgöz’ün yanında Mehmet Yalçın,Aşkın Kızılbayrak, Alperen Feralan ve Ahmet Yalvaç isimleri öne çıkıyor.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın metal yorgunluk vurgusu sonrası AK Parti il ve ilçe başkanlıkları ve yönetimleri çerçevesinde birçok teşkilatta köklü değişikliğe gidilmesi ve de kongrelerin her zamanki gibi tek adayla gerçekleştirilmesi öngörülüyor.   PEKİ AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK ? AK Parti’de il başkanlığı için EN ŞANSLI isim kim belli olmazken Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’in geçtiğimiz aylarda basınla buluştuğunda belirttiği gibi her halükarda Nevşehir AK Parti İl Yönetiminde yeni isimler olacağı bir çok ismin değişeceği kesin olarak görülüyor.      
AK Parti’de referandumun ardından gözler teşkilat seçimlerine çevrildi.

AK Parti’de referandumun ardından gözler teşkilat seçimlerine çevrildi.

 

Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı için mevcut başkan Mehmet Ali Tanrıver’in yanında Mustafa Rauf Yanar, Umut Ergül, Serkan Naci Feralan, Mehmet Aktürk, Ercan Civelek, Emin Fırsatvermez , Edip Avşar ve Cemil Çöloğlu isimleri öne çıkıyor.

 

Sürpriz bir şekilde 2015 yılında milletvekiline aday adayı olmuş bir ismin ise  Ankara anlamında çalışmalar yürüttüğü öğrenilirken bu ismin şuana kadar kim olduğunu sır gibi saklanıyor. 

 

ÖNCE İLÇELER
Referandumun sonuçlanmasının ardından AK Parti’de gözler teşkilat seçimlerine çevrildi. Delegelerin tespit edilmesinin ardından ilçe seçimleri gerçekleştirilecek.

 

Bunu takiben aylarda ise MERKEZ İlçe başkanlık seçimi yapılacak. Nevşehir’de Merkez ilçe başkanlığında ise mevcut başkan Salih Açıkgöz’ün yanında Mehmet Yalçın,Aşkın Kızılbayrak, Alperen Feralan ve Ahmet Yalvaç isimleri öne çıkıyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın metal yorgunluk vurgusu sonrası AK Parti il ve ilçe başkanlıkları ve yönetimleri çerçevesinde birçok teşkilatta köklü değişikliğe gidilmesi ve de kongrelerin her zamanki gibi tek adayla gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

 

PEKİ AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK ?
AK Parti’de il başkanlığı için EN ŞANSLI isim kim belli olmazken Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’in geçtiğimiz aylarda basınla buluştuğunda belirttiği gibi her halükarda Nevşehir AK Parti İl Yönetiminde yeni isimler olacağı bir çok ismin değişeceği kesin olarak görülüyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.