Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti'de Sürpriz Doğum Günü Videosu

SİYASET 01.05.2017 - 20:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti'de Sürpriz Doğum Günü Videosu

Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar en büyük sürpriz doğum günü hediyesi teşkilatından geldi.
Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar  en büyük sürpriz doğum günü hediyesi teşkilatından geldi.   Bu gün 32 yaşına giren Yanar için Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , AK Parti Nevşehir  il başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz , AK Parti kadın kolları başkanı Nihal Kutlat ve Ak Gençlik sürpriz bir video ile doğum gününü kutladı.  "Yanındayız" mesajı verildi.   AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar , 32’ncı yaş gününde  en güzel hediyelerden birini aldığını belirtti.   AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar,video ile  sosyal medya üzerinden yapılan yaş günü kutlamalarına da Facebook sayfasına yazdığı " Bu mutlu günümde böylesine güzel bir jestin oluşumunda yer alan başta Belediye Başkanım Hasan Ünver’e, İl Başkanım Mehmet Ali Tanrıver Abime, Merkez İlçe Başkanım Salih Açıkgöz’e , Kadın Kolları Başkanım Nihal Kutlar a , benim canım teşkilatıma, ÜniAk Teşkilatıma ve de herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum, sizler de iyi ki varsınız, Benim güzel teşkilatım  " mesajıyla teşekkür etti.   AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar için siyasi kulislerde Nevşehir AK Parti Teşkilatında geleceğin İl Başkanı adaylarından olduğu söyleniyor.    İŞTE O VİDEO   
Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar en büyük sürpriz doğum günü hediyesi teşkilatından geldi.

Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar  en büyük sürpriz doğum günü hediyesi teşkilatından geldi.

 

Bu gün 32 yaşına giren Yanar için Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , AK Parti Nevşehir  il başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz , AK Parti kadın kolları başkanı Nihal Kutlat ve Ak Gençlik sürpriz bir video ile doğum gününü kutladı.  "Yanındayız" mesajı verildi.

 

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar , 32’ncı yaş gününde  en güzel hediyelerden birini aldığını belirtti.

 

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar,video ile  sosyal medya üzerinden yapılan yaş günü kutlamalarına da Facebook sayfasına yazdığı " Bu mutlu günümde böylesine güzel bir jestin oluşumunda yer alan başta Belediye Başkanım Hasan Ünver’e, İl Başkanım Mehmet Ali Tanrıver Abime, Merkez İlçe Başkanım Salih Açıkgöz’e , Kadın Kolları Başkanım Nihal Kutlar a , benim canım teşkilatıma, ÜniAk Teşkilatıma ve de herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum, sizler de iyi ki varsınız, Benim güzel teşkilatım  " mesajıyla teşekkür etti.

 

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar için siyasi kulislerde Nevşehir AK Parti Teşkilatında geleceğin İl Başkanı adaylarından olduğu söyleniyor. 

 

İŞTE O VİDEO 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.