Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Yeni Başkanı Kim Olacak !

SİYASET 02.08.2017 - 16:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Yeni Başkanı Kim Olacak !

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi için Nevşehir siyasi kulislerde çok güçlü bir isim geçiyor.
AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi için Nevşehir siyasi kulislerde çok güçlü bir isim geçiyor.   Nevşehir siyasi kulislerinde edinilen bilgilere göre  ; Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın yaş sınırına takılarak başkanlığı bırakacak olması sonrası Nevşehir AK Gençlik İl Başkanlığı için Gör-Bir Derneği Başkanı Erol Mutlu’nun oğlu Muhammet Fatih Mutlu’nun geleceği konuşuluyor.   AK Parti Genel Merkezi’nde kimin yada kimlerin mülakata alınacağı şu ana kadar belli olmazken Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına düşünülen Muhammet Fatih Mutlu, hali hazırda teşkilat başkanlığını yürütmesi ve çalışkanlığı ile bu görevi hak ettiği kamuoyunda dile getiriliyor. Ayrıca şuanki AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın bu adayı çok destekleyerek kulislerde çalışmalar yaptığı öğrenildi.    Nevşehir AK Gençlik ilçe başkanlıklarında değişiklik olacağı ööğrenildi. AK Parti Genel Merkezi hangi isimde karar kılacak, bekleyip göreceğiz.        
AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi için Nevşehir siyasi kulislerde çok güçlü bir isim geçiyor.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi için Nevşehir siyasi kulislerde çok güçlü bir isim geçiyor.

 

Nevşehir siyasi kulislerinde edinilen bilgilere göre  ; Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın yaş sınırına takılarak başkanlığı bırakacak olması sonrası Nevşehir AK Gençlik İl Başkanlığı için Gör-Bir Derneği Başkanı Erol Mutlu’nun oğlu Muhammet Fatih Mutlu’nun geleceği konuşuluyor.

 

AK Parti Genel Merkezi’nde kimin yada kimlerin mülakata alınacağı şu ana kadar belli olmazken Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına düşünülen Muhammet Fatih Mutlu, hali hazırda teşkilat başkanlığını yürütmesi ve çalışkanlığı ile bu görevi hak ettiği kamuoyunda dile getiriliyor. Ayrıca şuanki AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın bu adayı çok destekleyerek kulislerde çalışmalar yaptığı öğrenildi. 

 

Nevşehir AK Gençlik ilçe başkanlıklarında değişiklik olacağı ööğrenildi. AK Parti Genel Merkezi hangi isimde karar kılacak, bekleyip göreceğiz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.