Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti İl Başkanına Sosyal Medyadan Sitem Etti

SİYASET 16.02.2017 - 00:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti İl Başkanına Sosyal Medyadan Sitem Etti

AK Partili seçmen Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'e sosyal medyadan sitem dolu mesaj yazdı.
AK Partili seçmen Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'e sosyal medyadan sitem dolu mesaj yazdı.    Gülşehir AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Yakup Aydoğdu sosyal medya hesabından Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver sitem etti. Gülşehir AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Yakup Aydoğdu, İl Başkanı Tanrıver'in bir fotoğrafının bulunduğu paylaşımın altına 'Rabbim nazardan esirgesin gerci ilbaşkanım bana küs ben kimseye ne küsüm ne dargınım biraz kırgınım' diyerek sitemde bulundu.    Mesajdan anlaşılacağı üzere Gülşehir AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi ile küs olduğu anlaşılan AK Parti İl Başkanın başka kimlere küs ve kırgın olduğu merak konusu oldu. Küserek yada birilerine kırgın olarak bu refarandum süreci nasıl geçecek ?   Bir İl Başkanın teşkilatında bulunan bir yönetim kurulu üyesine küs olması yada dargın olması doğru mu ?    Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'in başka kimlere küs ve dargın  ?       
AK Partili seçmen Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'e sosyal medyadan sitem dolu mesaj yazdı.

AK Partili seçmen Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'e sosyal medyadan sitem dolu mesaj yazdı. 

 

Gülşehir AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Yakup Aydoğdu sosyal medya hesabından Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver sitem etti. Gülşehir AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Yakup Aydoğdu, İl Başkanı Tanrıver'in bir fotoğrafının bulunduğu paylaşımın altına 'Rabbim nazardan esirgesin gerci ilbaşkanım bana küs ben kimseye ne küsüm ne dargınım biraz kırgınım' diyerek sitemde bulundu. 

 

Mesajdan anlaşılacağı üzere Gülşehir AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi ile küs olduğu anlaşılan AK Parti İl Başkanın başka kimlere küs ve kırgın olduğu merak konusu oldu. Küserek yada birilerine kırgın olarak bu refarandum süreci nasıl geçecek ?

 

Bir İl Başkanın teşkilatında bulunan bir yönetim kurulu üyesine küs olması yada dargın olması doğru mu ? 

 

Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'in başka kimlere küs ve dargın  ? 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.