MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti İl Başkanından 23 Nisan Mesajı

SİYASET 22.04.2017 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti İl Başkanından 23 Nisan Mesajı

Ak Parti İl Başkanı Tanrıver, “23 Nisan Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin Demokrasiye Geçiş Günüdür” dedi
Ak Parti İl Başkanı Tanrıver, “23 Nisan Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin Demokrasiye Geçiş Günüdür” dedi   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.   Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu 23 Nisan günün tarihin en parlak sayfalarından biri olduğunu ifade eden Tanrıver, TBMM’nin açılışının 97. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.   Tanrıver, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü olan 23 Nisan 1920 tarihinin, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasiye geçiş günü olduğuna dikkat çekerek; “Aynı zamanda bu gün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan edilerek, tüm dünya çocuklarına hediye edilmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli birliğimizin kenetlenmiş bir ifadesidir. Güçlü yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras demokratik, çağdaş ve müreffeh bir Türkiye’dir. Bu yolda hiç yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm Nevşehir Halkının ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum." dedi.
Ak Parti İl Başkanı Tanrıver, “23 Nisan Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin Demokrasiye Geçiş Günüdür” dedi

Ak Parti İl Başkanı Tanrıver, “23 Nisan Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin Demokrasiye Geçiş Günüdür” dedi

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu 23 Nisan günün tarihin en parlak sayfalarından biri olduğunu ifade eden Tanrıver, TBMM’nin açılışının 97. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

 

Tanrıver, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü olan 23 Nisan 1920 tarihinin, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasiye geçiş günü olduğuna dikkat çekerek; “Aynı zamanda bu gün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan edilerek, tüm dünya çocuklarına hediye edilmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli birliğimizin kenetlenmiş bir ifadesidir. Güçlü yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras demokratik, çağdaş ve müreffeh bir Türkiye’dir. Bu yolda hiç yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm Nevşehir Halkının ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.