Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti İl-İlçe Seçimlerinde Neler Oluyor ?

SİYASET 02.08.2017 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti İl-İlçe Seçimlerinde Neler Oluyor ?

2017’nin Ağustos ayından itibaren Nevşehir AK Parti camiasında hareketli saatler başlıyor.
2017’nin Ağustos ayından itibaren Nevşehir AK Parti camiasında hareketli saatler başlıyor.   Referandum sonrası kabul edilen anayasa paketi sonrası yapılan AK Parti Olağanüstü Genel Kurulu sonrası AK Parti Genel Başkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesi sonucu tüm ülke genelinde teşkilatlarda seçime start verildi.   Teşkilata yönelik mesajlar veren Erdoğan, "Belde, ilçe ve il teşkilatlarımızda yorgunluk, atalet, çözülme işaretleri gördüğümüz arkadaşlarımızın daha dinamik, gayretli, üretken, vizyoner arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz. Başarılı teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımız elbette görevlerine devam edeceklerdir ama genel olarak teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişimin şart olduğunu, sanıyorum sizler de kabul edeceksiniz. Dünkü Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantımızda kongre takvimini büyük ölçüde netleştirdik. Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermektir." dedi. Nevşehir ilinde de AK Parti teşkilat kongreleri yakın zamanda ilçe kongreleri ile start alıyor.   Nevşehir’in takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com yine AK Parti il ve ilçe başkanlığı hakkında siyasi kulislerde konuşulanları sizler için takip edip okuyucularına ulaştıracaktır.     Nevşehir İl Başkanlığını talip olan var mı ? İl Başkanlığı düşünceleri olan neler yapıyor telefondan kimlere yazıyor Ankarada hangi kulisleri yapıyorlar ?    Nevşehir ilçelerindeki AK Parti ilçe başkanlığına kimler talip ?   AK Parti Gençlik Kollarında kimler görev alacak kimler görev almaya çalışıyor ?   AK Parti Kadın kollarında değişiklik olacak mı ?   Tüm bu sorulara Lale Haberde cevap bulacak aday olarak ismi geçenleri ve bir takım temaslarda bulunanları tek tek isim isim yazacağız biiz takip etmeye devam edin.    
2017’nin Ağustos ayından itibaren Nevşehir AK Parti camiasında hareketli saatler başlıyor.

2017’nin Ağustos ayından itibaren Nevşehir AK Parti camiasında hareketli saatler başlıyor.

 

Referandum sonrası kabul edilen anayasa paketi sonrası yapılan AK Parti Olağanüstü Genel Kurulu sonrası AK Parti Genel Başkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesi sonucu tüm ülke genelinde teşkilatlarda seçime start verildi.

 

Teşkilata yönelik mesajlar veren Erdoğan, "Belde, ilçe ve il teşkilatlarımızda yorgunluk, atalet, çözülme işaretleri gördüğümüz arkadaşlarımızın daha dinamik, gayretli, üretken, vizyoner arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz. Başarılı teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımız elbette görevlerine devam edeceklerdir ama genel olarak teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişimin şart olduğunu, sanıyorum sizler de kabul edeceksiniz. Dünkü Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantımızda kongre takvimini büyük ölçüde netleştirdik. Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermektir." dedi.


Nevşehir ilinde de AK Parti teşkilat kongreleri yakın zamanda ilçe kongreleri ile start alıyor.

 

Nevşehir’in takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com yine AK Parti il ve ilçe başkanlığı hakkında siyasi kulislerde konuşulanları sizler için takip edip okuyucularına ulaştıracaktır.

 

 

Nevşehir İl Başkanlığını talip olan var mı ? İl Başkanlığı düşünceleri olan neler yapıyor telefondan kimlere yazıyor Ankarada hangi kulisleri yapıyorlar ? 

 

Nevşehir ilçelerindeki AK Parti ilçe başkanlığına kimler talip ?

 

AK Parti Gençlik Kollarında kimler görev alacak kimler görev almaya çalışıyor ?

 

AK Parti Kadın kollarında değişiklik olacak mı ?

 

Tüm bu sorulara Lale Haberde cevap bulacak aday olarak ismi geçenleri ve bir takım temaslarda bulunanları tek tek isim isim yazacağız biiz takip etmeye devam edin.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.