Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz,Gençlik Evet Diyor

SİYASET 02.04.2017 - 16:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz,Gençlik Evet Diyor

AK Parti Milletvekili Açıkgöz, "Gençlik 16 Nisan'dan Evet diyor" dedi
AK Parti Milletvekili Açıkgöz, "Gençlik 16 Nisan'dan Evet diyor" dedi   TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalarına Avanos ilçesi ile devam etti.    AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz referandum çalışmaları kapsamında Avanos ilçesinde gençler ile buluştu.   Açıkgöz ; AK Parti Avanos Gençlik Kollarımızın düzenlediği 'Genç Kürsü' programında genç kardeşlerimizle bir aradayız. "Gençler, Geleceğimizsiniz" #EVET Biz, gençlerimize güveniyoruz. Seçilme yaşını 18'e indireceğiz. Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunları millî ve manevî değerlerimizle hazır. [Seçilme yaşının 18'e indirilmesi] Bu işe çok geç kaldık. Gençliğimize güvenelim, gençlerimiz tankların önünde kendini siper ederek alçaklara fırsat vermedi. Gönlündeki iman ve vatan sevgisiyle Türkiye' ye sahip çıktı. Şimdi vakit gençlerimizle Güçlü Türkiye vaktidir. 7,5 milyon gencimiz oy kullanacak. Seçilme yaşını 18'e indiriyoruz. Karşı çıkanlar yaşlı bir parlamento istiyorlar. Güçlü Türkiye İçin Evet Genç kızlarımızı, kardeşlerimizi üniversite kapılarının önünde boynu bükük bekletenler,yeni sisteme karşı çıkanların ta kendisidir #EVET Hakkın ve adaletin tarafında olan bir neslin, gençliğin ülkemize hatta bütün insanlığa kazandırılması için çaba gösteriyoruz. EVET 16 Nisan'da, 14 yıldaki güven ve istikrar ortamını anayasa ile güvence altına alıyoruz. Gençlerimiz EVET oyuyla geleceğine EVET diyor. 16 Nisan'da sandıkta vurulacak her EVET mührü, 2023 Türkiye'sine giden yolun güçlü adımı olacaktır. Gençlerimiz EVET diyor. 16 Nisan'da güçlü Türkiye için, büyük Türkiye için, müreffeh Türkiye için, istikrarlı Türkiye için EVET mi? Gençlik EVET diyor  diye konuştu.   
AK Parti Milletvekili Açıkgöz, "Gençlik 16 Nisan'dan Evet diyor" dedi

AK Parti Milletvekili Açıkgöz, "Gençlik 16 Nisan'dan Evet diyor" dedi

 

TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalarına Avanos ilçesi ile devam etti. 

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz referandum çalışmaları kapsamında Avanos ilçesinde gençler ile buluştu.

 

Açıkgöz ; AK Parti Avanos Gençlik Kollarımızın düzenlediği 'Genç Kürsü' programında genç kardeşlerimizle bir aradayız. "Gençler, Geleceğimizsiniz" #EVET Biz, gençlerimize güveniyoruz. Seçilme yaşını 18'e indireceğiz. Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunları millî ve manevî değerlerimizle hazır. [Seçilme yaşının 18'e indirilmesi] Bu işe çok geç kaldık. Gençliğimize güvenelim, gençlerimiz tankların önünde kendini siper ederek alçaklara fırsat vermedi. Gönlündeki iman ve vatan sevgisiyle Türkiye' ye sahip çıktı. Şimdi vakit gençlerimizle Güçlü Türkiye vaktidir. 7,5 milyon gencimiz oy kullanacak. Seçilme yaşını 18'e indiriyoruz. Karşı çıkanlar yaşlı bir parlamento istiyorlar. Güçlü Türkiye İçin Evet Genç kızlarımızı, kardeşlerimizi üniversite kapılarının önünde boynu bükük bekletenler,yeni sisteme karşı çıkanların ta kendisidir #EVET Hakkın ve adaletin tarafında olan bir neslin, gençliğin ülkemize hatta bütün insanlığa kazandırılması için çaba gösteriyoruz. EVET 16 Nisan'da, 14 yıldaki güven ve istikrar ortamını anayasa ile güvence altına alıyoruz. Gençlerimiz EVET oyuyla geleceğine EVET diyor. 16 Nisan'da sandıkta vurulacak her EVET mührü, 2023 Türkiye'sine giden yolun güçlü adımı olacaktır. Gençlerimiz EVET diyor. 16 Nisan'da güçlü Türkiye için, büyük Türkiye için, müreffeh Türkiye için, istikrarlı Türkiye için EVET mi? Gençlik EVET diyor  diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.