Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz Karne Dağıttı

SİYASET 09.06.2017 - 14:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz Karne Dağıttı

Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, minik öğrencilere karne heyecanlarını karnelerini kendi elleriyle vererek yaşattı.
Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, minik öğrencilere karne heyecanlarını karnelerini kendi elleriyle vererek yaşattı.   Nevşehir AK Parti Milletvekili  Açıkgöz yaptığı açıklamada, “2016-2017 eğitim öğretim yılını tamamlayarak 9 Haziran 2017 Cuma günü karne sevinciyle geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz yaz tatili dönemine girmiş bulunuyor. Milli birlik ve beraberlik içerisinde, ilim yuvalarımızı aydınlatan değerli öğrencilerimizin yüzlerindeki tebessümde, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye´mizin aydınlık yarınlarını görüyor ve kıymetli kardeşlerimize güveniyoruz” dedi.   Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz, “Millet olarak 15 Temmuz´da genciyle yaşlısıyla ‘tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet´ anlayışıyla tek vücut olduğumuzda hainlere fırsat vermedik. Hepimizin sorumluluğu kat kat arttı; çalışacağız, ülkemizi her alanda güçlü kılacağız. Bu sebeple millet ve devlet olarak önceliğimiz yeni nesillerimizi, gençlerimizi yarınlara en iyi en donanımlı şekilde hazırlamak, onlara demokratik ve gelişmiş bir ülke bırakmaktır. Özü sevgi ve saygı ile yoğrulan aziz milletimizin; ilime ve ilim yoluna verdiği önemi yüzyıllardır bilmekteyiz. Bu vesileyle fedakârca emek veren öğretmenlerimize de şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. Yaz tatilinin yeni öğretim yılına hazırlık adına verimli geçirilmesini diler; öğrencilerimize, velilerimize ve eğitimcilerimize hayırlı tatiller temenni ederim” diye konuştu.
Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, minik öğrencilere karne heyecanlarını karnelerini kendi elleriyle vererek yaşattı.

Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, minik öğrencilere karne heyecanlarını karnelerini kendi elleriyle vererek yaşattı.

 

Nevşehir AK Parti Milletvekili  Açıkgöz yaptığı açıklamada, “2016-2017 eğitim öğretim yılını tamamlayarak 9 Haziran 2017 Cuma günü karne sevinciyle geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz yaz tatili dönemine girmiş bulunuyor. Milli birlik ve beraberlik içerisinde, ilim yuvalarımızı aydınlatan değerli öğrencilerimizin yüzlerindeki tebessümde, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye´mizin aydınlık yarınlarını görüyor ve kıymetli kardeşlerimize güveniyoruz” dedi.

 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz, “Millet olarak 15 Temmuz´da genciyle yaşlısıyla ‘tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet´ anlayışıyla tek vücut olduğumuzda hainlere fırsat vermedik. Hepimizin sorumluluğu kat kat arttı; çalışacağız, ülkemizi her alanda güçlü kılacağız. Bu sebeple millet ve devlet olarak önceliğimiz yeni nesillerimizi, gençlerimizi yarınlara en iyi en donanımlı şekilde hazırlamak, onlara demokratik ve gelişmiş bir ülke bırakmaktır. Özü sevgi ve saygı ile yoğrulan aziz milletimizin; ilime ve ilim yoluna verdiği önemi yüzyıllardır bilmekteyiz. Bu vesileyle fedakârca emek veren öğretmenlerimize de şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. Yaz tatilinin yeni öğretim yılına hazırlık adına verimli geçirilmesini diler; öğrencilerimize, velilerimize ve eğitimcilerimize hayırlı tatiller temenni ederim” diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.