Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Milletvekili Gizligider’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı

SİYASET 17.03.2017 - 19:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Gizligider’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı

Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı yayımladı.
Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı yayımladı.   Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider mesajında ; Bugün, Türk Milletinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız.   Çanakkale Zaferi Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, yüce Türk Milletinin kahramanlık ve fedakarlıklarının doruk noktasına ulaştığı bir prestij ve azmin mücadelesi olurken, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin engelleri aşabileceğinin en güzel örneğidir. Türk milleti bu zaferle, arka arkaya gelen acı olayların tesiriyle kaybettiği özgüvenini yeniden kazanmıştır.   Çanakkale Zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. diye konuştu.  
Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı yayımladı.

Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı yayımladı.

 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider mesajında ; Bugün, Türk Milletinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

 

Çanakkale Zaferi Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, yüce Türk Milletinin kahramanlık ve fedakarlıklarının doruk noktasına ulaştığı bir prestij ve azmin mücadelesi olurken, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin engelleri aşabileceğinin en güzel örneğidir. Türk milleti bu zaferle, arka arkaya gelen acı olayların tesiriyle kaybettiği özgüvenini yeniden kazanmıştır.

 

Çanakkale Zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.