Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Milletvekili Gizligider’den Çiftçiye Müjde

SİYASET 12.04.2017 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Gizligider’den Çiftçiye Müjde

Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Çiftçilere müjde verdi.
Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Çiftçilere müjde verdi.   Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider  yaptığı açıklamada ; Gülşehir havzasında bulunan köylerimizin kuyu ruhsatlarıyla ilgili yaşadıkları mağduriyeti gidermek amacıyla yaptığımız çalışmalar sonucunda 9 köyümüzün kuyu ve ruhsat sorununu gideriyoruz.   Nevşehir içme suyu kaynaklarının da bulunduğu Gülşehir Havzasında Nevşehir içme suyu damarlarına olumsuz etkisi nedeniyle köylerimizde açılan kuyulara ruhsat verilmemişti. Talebimiz üzerine DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda Gülşehir Havzası, Kızılırmak nehrinin kuzeyi ve güneyi olarak 2 ayrı ünite halinde değerlendirildi. Kızılırmak nehrinin kuzey kısmının Nevşehir içme suyuna olumsuz bir etkisinin bulunmadığının tespiti sonucunda bu bölgede bulunan köylerimizin (Yüksekli, Eski Yaylacık, Yeni Yaylacık, Gümüşkent, Civelek, Alkan, Yeşilöz, Dadağı, Gümüşyazı) kuyu ruhsatı sorunu kalmamış olacak.   Daha önce ruhsatsız olarak açılan ve ceza kesilmiş olan kuyularımıza da cezasının ödenmesi ve başvuru yapılması durumunda ruhsat alınabilecek. Çalışmalarından dolayı DSİ Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, ruhsat sıkıntısı giderilen köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. diye konuştu.  
Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Çiftçilere müjde verdi.

Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Çiftçilere müjde verdi.

 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider  yaptığı açıklamada ; Gülşehir havzasında bulunan köylerimizin kuyu ruhsatlarıyla ilgili yaşadıkları mağduriyeti gidermek amacıyla yaptığımız çalışmalar sonucunda 9 köyümüzün kuyu ve ruhsat sorununu gideriyoruz.

 

Nevşehir içme suyu kaynaklarının da bulunduğu Gülşehir Havzasında Nevşehir içme suyu damarlarına olumsuz etkisi nedeniyle köylerimizde açılan kuyulara ruhsat verilmemişti. Talebimiz üzerine DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda Gülşehir Havzası, Kızılırmak nehrinin kuzeyi ve güneyi olarak 2 ayrı ünite halinde değerlendirildi. Kızılırmak nehrinin kuzey kısmının Nevşehir içme suyuna olumsuz bir etkisinin bulunmadığının tespiti sonucunda bu bölgede bulunan köylerimizin (Yüksekli, Eski Yaylacık, Yeni Yaylacık, Gümüşkent, Civelek, Alkan, Yeşilöz, Dadağı, Gümüşyazı) kuyu ruhsatı sorunu kalmamış olacak.

 

Daha önce ruhsatsız olarak açılan ve ceza kesilmiş olan kuyularımıza da cezasının ödenmesi ve başvuru yapılması durumunda ruhsat alınabilecek.

Çalışmalarından dolayı DSİ Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, ruhsat sıkıntısı giderilen köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.