MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Teşkilatı Kongrede Gövde Gösterisi Yaptı

SİYASET 22.05.2017 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Teşkilatı Kongrede Gövde Gösterisi Yaptı

AK Parti Nevşehir Teşkilatları Ankara’da gerçekleştirilen Olağanüstü Büyük Kongre’ye katılarak Nevşehir’i Ankara’da temsil etti.
AK Parti Nevşehir Teşkilatları Ankara’da gerçekleştirilen Olağanüstü Büyük Kongre’ye katılarak Nevşehir’i Ankara’da temsil etti.   Kongrenin ana temasının ’Yeni Atılım Dönemi, Demokrasi – Değişim – Reform, Kutlu Yürüyüşe Devam,Durmadan 2023 hedefine ilerleyiş’ olduğunu dile getiren AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, “Yeni dönemimizde Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile müşerref olmanın kıvancını yaşayacağız. Dün tüm dünya kamuoyunun yakından takip ettiği kongremize yüksek katılımda bulunarak AK Parti Nevşehir Teşkilatını Ankara’da temsil ettik.” AK Parti 16 yıldır ülkemizin 81 ilini temsil eden ve halkımızın sürekli artan teveccühüne mazhar olan tek parti olduğunu belirten AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Sonugelen, ”Hiçbir siyasi partinin elde edemediği oy oranına sahip ve örgütsel anlamda her ilçe, köy ve mahallede varlığını htirerek tarihe adını yazdıran tek parti AK Parti’dir”. ifade ederek.  Sonugelen, ”2001 yılından önce karanlık senaryoların döndüğü Türkiye’yi tam anlamıyla ipten alan Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun bir aradan sonra tekrar yuvam olarak nitelendirdiği AK Parti’ye dönmüş olması herkesi sevince boğmuştur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, dirayeti ve cesareti tüm islam aleminden tam not almıştır. Bu dirayetli duruşunu AK Parti çatısı altında daha geniş yetkilerle ortaya koyacak olması çok önemlidir. Recep Tayyip Erdoğan, ümidini AK Parti'ye bağlamış tüm mazlumlar için, AK Parti’yi kendilerine umut olarak gören insanlar ve halklar için kesinlikle kendisini kabul ettirmiş bir liderdir. Bu açıdan dün yapılan kongremizin tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yolumuz artık daha uzun, bu aşamadan sonra daha çok çalışacak, bu ülke insanının çıkarı için daha çok yorulacağız. 2023 hedefine adım adım yaklaştığımız bu zaman diliminde büyük bir azim ve kararlılıkla AK Parti Olağanüstü Büyük Kongre’sine katılarak partimize olan desteklerimizi en iyi şekilde gösteren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi    
AK Parti Nevşehir Teşkilatları Ankara’da gerçekleştirilen Olağanüstü Büyük Kongre’ye katılarak Nevşehir’i Ankara’da temsil etti.

AK Parti Nevşehir Teşkilatları Ankara’da gerçekleştirilen Olağanüstü Büyük Kongre’ye katılarak Nevşehir’i Ankara’da temsil etti.

 

Kongrenin ana temasının ’Yeni Atılım Dönemi, Demokrasi – Değişim – Reform, Kutlu Yürüyüşe Devam,Durmadan 2023 hedefine ilerleyiş’ olduğunu dile getiren AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, “Yeni dönemimizde Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile müşerref olmanın kıvancını yaşayacağız. Dün tüm dünya kamuoyunun yakından takip ettiği kongremize yüksek katılımda bulunarak AK Parti Nevşehir Teşkilatını Ankara’da temsil ettik.”



AK Parti 16 yıldır ülkemizin 81 ilini temsil eden ve halkımızın sürekli artan teveccühüne mazhar olan tek parti olduğunu belirten AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Sonugelen, ”Hiçbir siyasi partinin elde edemediği oy oranına sahip ve örgütsel anlamda her ilçe, köy ve mahallede varlığını htirerek tarihe adını yazdıran tek parti AK Parti’dir”. ifade ederek. 


Sonugelen, ”2001 yılından önce karanlık senaryoların döndüğü Türkiye’yi tam anlamıyla ipten alan Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun bir aradan sonra tekrar yuvam olarak nitelendirdiği AK Parti’ye dönmüş olması herkesi sevince boğmuştur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, dirayeti ve cesareti tüm islam aleminden tam not almıştır. Bu dirayetli duruşunu AK Parti çatısı altında daha geniş yetkilerle ortaya koyacak olması çok önemlidir. Recep Tayyip Erdoğan, ümidini AK Parti'ye bağlamış tüm mazlumlar için, AK Parti’yi kendilerine umut olarak gören insanlar ve halklar için kesinlikle kendisini kabul ettirmiş bir liderdir. Bu açıdan dün yapılan kongremizin tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yolumuz artık daha uzun, bu aşamadan sonra daha çok çalışacak, bu ülke insanının çıkarı için daha çok yorulacağız. 2023 hedefine adım adım yaklaştığımız bu zaman diliminde büyük bir azim ve kararlılıkla AK Parti Olağanüstü Büyük Kongre’sine katılarak partimize olan desteklerimizi en iyi şekilde gösteren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.